Автор
Антония Дамянова

Ето какво ще направят Джей Ло и Бен Афлек за пръв път от 20 години насам

Почти 20 години след като Дженифър Лопес и Бен Афлек се снимат заедно във филма „Момиче от Джърси“, режисиран от Кевин Смит, звездната двойка отново се среща на снимачната площадка. Става дума за биографичния филм Unstoppable, който ще бъде продуциран от Artists Equity – продуцентската компания, която Бен Афлек основава заедно с колегата си Мат Деймън.



Всъщност актьорите се срещат за първи път на снимачната площадка на филма на Мартин Брест „Трудна свалка“ през 2002 г. Именно там между Лопес и Афлек прехвърчат искрите на любовта. Не след дълго влюбените вече планират сватба. Две години по-късно двамата ненадейно развалят годежа и се разделят.

View post on Instagram
 

Въпреки негативните коментари, който филмът получава тогава от страна на кинокритиците, самият Бен Афлек винаги е твърдял, че филмът е бил страхотно преживяване за него.

„Интересното е, че научих повече за режисурата от този филм, отколкото за всичко друго, защото Марти е наистина брилянтен режисьор“, споделя по-късно актьорът. А и неведнъж той признава, че „Трудна свалка“ за него идва като подарък от съдбата, тъй като именно този филм го среща с Дженифър Лопес.

Във видео интервю за Vogue от миналата година латино дивата пък от своя страна споделя, че би се радвала филмът да има продължение и разкри, че когато снимат заедно, съпругът ѝ е човекът, който я кара да се смее най-много.

Филмите „Трудна свалка“ и „Момиче от Джърси“ са единствените ленти, в които двамата си партнират, като изключим, разбира се, рекламата им за Dunkin Donuts за Super Bowl LVII.

Сега очакванията за третия им съвместен проект са изключително големи. Подробности около филма за момента все още липсват, но е ясно, че лентата ще разкаже историята на Антъни Робълс – борец, който е роден с един крак, пише Us Magazine.

Четете още: Добри новини за диагностицираната с два вида рак Мартина Навратилова