Автор
Ева Григорова

Тайното оръжие на принц Хари и Меган Маркъл: Потенциалът на Лилибет да стане най-известната личност в САЩ

Принцеса Лилибет, най-младият член на семейство Съсекс, е напът да стане най-известната знаменитост в Америка.

Това твърди кралският експерт Сандро Монети, който смята, че принц Хари и Меган Маркъл създават алтернативно кралско семейство в САЩ, а в ролята си на единствената принцеса, родена някога в Калифорния, Лилибет е готова да стане звезда.

View post on Instagram
 

Въпреки че двегодишното дете почти не е виждано публично, неотдавнашното ѝ тайно кръщене в дома на семейството в Монтесито повиши популярността на Лилибет. Освен това кралската титла, която тя получи, след като принц Чарлз стана крал, увеличи безкрайно потенциала ѝ за слава.

Според Монети евентуалната слава на Лилибет само ще расте: “Само си представете, 21-годишната Лилибет, тя ще бъде най-голямата знаменитост в града“, каза той в интервю за A Right Royal Podcast на HELLO!.

View post on Instagram
 


За разлика от брат си Арчи, за когото се твърди, че е кръстен на любимия комикс герой от детството на Меган, Лилибет-Даяна носи имената на две от най-популярните жени в историята - кралица Елизабет II и принцеса Даяна. Това безспорно допълнително накланя везните в полза на теорията, че Меган и Хари планират да направят от Лили звезда.

Само времето ще покаже дали прогнозата на Монети ще се сбъдне, но едно е ясно - Меган и Хари пълнят заглавията на медиите по света всеки ден.