Идея за вълшебен първи юни - на пазар с мама за супер подаръци

Денят на детето е ден на радост, игри и... подаръци! Всеки малчуган очаква празника с нетърпение. А мама и тате са се приготвили отрано. Има план за забавления, за лакомства, за всички онези неща, които ще направят детето истински щастливо. Разбира се, и много игри.

За да ви бъде по-лесно, ние ви предлагаме един наистина добър и вълнуващ план за детския празник.

Той трябва да започне от магазините на PEPCO. Защото именно там ще намерите най-неустоимите подаръци. Можете да се забавлявате с детето, докато избирате нова тениска или потниче, къси панталони или сандали с любимите герои. За бебчетата има супер нежни и галещи кожата бодита с къс ръкав, потничета.

За смелите пирати има потничета с пиратски картинки. За принцесите има красиви тениски и рокли с Мини Маус. Предложенията са много и на неустоими цени! При това с гарантирано качество - както на материите, така и на изработката. Само погледнете в брошурата! Можете да включите и детето в търсенето на... "съкровища". Разгледайте новите предложения на сайта на PEPCO в деня преди да посетите магазина. Обсъдете кое е "вашето" съкровище, което малчо иска да получи като подарък. На следващия ден отидете заедно в магазина и си направете състезание - кой пръв ще открие на щанда набелязаното "съкровище".


Следващата стъпка е играта навън. В PEPCO, разбира се, има много играчки, както и пособия за игра – пластелин, балончета за сапуни, конструктори.

И още една добра хрумка – можете да си направите пикник. Огледайте се в магазина и изберете всички онези неща, които ще ви бъдат от полза - меко одеало, възглавничка, поднос за храна, пластмасови кутии.

Иии... Забавлявайте се! Покажете на детето си колко много го обичате. Защото и най-красивите дрехи, и най-забавните играчки нямат смисъл, ако не са подправени и поднесени с много любов.

Честит празник, малки и големи деца!

(в материала има продуктово позициониране)