Автор
Антония Дамянова

Индийският пророк с плашеща прогноза за 2023-та: Нещо страшно ще се случи през юли и август (Видео)

Абигия Ананд от Индия е обикновен тийнейджър, който от малък проявява интерес към астрологията. Самият той още като малко дете получава странни видения, някои от които доста страховити.

Много от предсказанията, които прави, се оказват наистина пророчески. Сред тях е и прогнозата му за пандемията от коронавирус и политическата нестабилност през 2022 г., която по думите му щяла да засегне целия свят. Така се и случва.

Преди броени дни индийското момче пророк публикува новата си прогноза, която е не по-малко плашеща от предишните. В нея Ананд предупреждава, че през 2023 г. ни очаква период на катаклизми и промени.



Според него мрачният Сатурн ще окаже огромно влияние върху живота на хората, поради което през следващата година и половина на планетата ще има финансово изместване към фармацевтичната индустрия.

Най-опасното време според предсказанията на Ананд ще бъде в периода от март до октомври 2023 г., през който са възможни опустошителни земетресения. От юли до август той предсказва "нещо много сериозно". Въпросното събитие ще предизвика разрушителни последици след себе си за голям брой хора. Младият мъж не изключва вероятността да се случи ново голямо земетресение подобно на това в Турция миналия месец.

Ананд свързва събитията с 29 май, деня на пълното слънчево затъмнение.



Според прогнозите на пророка, от началото на есента до края на годината е напълно възможно да станем свидетели на "голямо природно бедствие", което ще засегне живота на планетата до март 2024 г. Има и втори вариант – мащабна катастрофа, причинена от човека.

Сатурн обаче влияе върху науката и технологиите, в които могат да се появят пробиви.

Относно войната между Русия и Украйна Ананд казва, че ще продължи поне до ноември 2023 г., с известна надежда за мир. Според прогнозите му военните действия на Русия над западната ѝ съседка ще приключат скоро.

Що се отнася до Китай, регионът в Южнокитайското море може да стане геополитически нестабилен. Според пророка демографската ситуация в Китай отново ще бъде засегната, смъртността се е повишила и раждаемостта е спаднала до определено ниво.

И накрая, през 2023 г. има възможност за голяма измама, която ще бъде "изненада" с много жертви. Истинска революция може да се случи в сектора на горивата, особено при природния газ. Ананд подчертава, че сега Земята преминава през 400-годишен цикъл, който ще повлияе на съдбата на цялата планета.

В края на своето предсказание младият индийски пророк отправя послание към хората да не си създават допълнителна негативна карма от лошите си действия, да бъдат по-добри едни към други, както и да проявяват по-голяма състрадателност към животните и природата.

Разбира се, не всички прогнози на Ананд досега се сбъднаха. Например, той прогнозира Трета световна война през 2020 г., като посочи, че основните в нея ще са Съединените щати, Иран, Индия и Пакистан. През 2020 г. нищо подобно не се случи.

Четете още: Зловещата прогноза на детето от Индия, което предсказа пандемията: Ето какви глобални промени ще настъпят през 2023