Кардашиян изгони Кание Уест - чака се развод след края на каратината

През последните седмици усилено се носи слухът, че култовото семейство Ким Кардашиян и Кание Уест е на път да се разпадне. Съвсем склонни сме да вярваме в това твърдение, знаейки колко нетрайни са любовните взаимоотношения в шоубизнеса, но през уикенда двойката направи всичко възможно да опровергае слуховете за раздяла, като отбеляза 6-а годишнина от сватбата си.

View post on Instagram
 

За малко да повярваме, че всичко между Ким и Кание е наред, но се появиха източници, които разкриха пред медиите, че те не са се виждали от доста дълго време. Оказа се, че звездните съпрузи съвсем не са прекарали карантината, наложена заради разпространението на коронавируса, като щастливо женена двойка. Според техни близки, в момента рапърът и скандалната му половинка са на напълно различни етапи от живота си и не са се виждали от дълго време.

Всъщност, Ким и Кание са споделяли един покрив, заедно с четирите си деца, по време на карантината, но са избягвали да общуват и да се срещат по стаите на огромното си имение. Но какво е предизвикало този срив в любовта им?


Истината се криела в голямото разминаване между натоварените графици на Ким и Кание. Те въобще не се засичали през последните месеци, макар и да са живеели в един дом. И макар да се опитвали да работят върху проблемите във връзката си, очевидно раздялата и разводът предстоят.

View post on Instagram
 


По-рано този месец близък на Ким сподели, че тя изпитвала нужда от почивка във връзката си с Кание от време на време, тъй като той упражнявал твърде засилен контрол над нея. Говори се, че рапърът съвсем не бил съгласен любимата му да носи разголените тоалети, които са като нейна запазена марка. Но въпреки тези противоречия, се оказа, че най-сериозният разрви в отношенията между Ким и Кание е настъпил заради карантината и липсата на ангажименти извън дома седмици наред.

Дали наистина ще се разделят, или любовта им е твърде силна?

Четете още: Промяната в начина ми на мислене, която ми даде повече приключения със семейството