Като Мери Попинз: Кейт Мидълтън ослепителна в ретро рокля на градинско парти под дъжда (Снимки)

След като прикова погледите върху себе си на червения килим заедно с Том Круз в бляскавата нощ на премиерата на „Топ гън“ в Лондон, Кейт Мидълтън се завърна към обичайните си кралски задължения. И отново демонстрира зашеметяващ стил и класа.

Този път, вместо представители от холивудския елит, херцогинята на Кеймбридж посрещна гости на градинско парти и показа на всички, че нищо не може да я спре да бъде все така ефирна и елегантна. Дори под напористия и досаден лондонски дъжд. Това е първото градинско парти за херцозите на Кеймбридж от 2019 г. насам заради пандемията.



Това е трето градинско парти за сезона, като кралската двойка беше придружена от още няколко членове на фамилията, с изключение на Нейно Величество, която Кейт и Уилям замениха. Малко по-рано кралицата обяви, че тази година няма да присъства на традиционните градински партита. Тя отсъства от няколко важни събития заради серия от здравословни проблеми и трудности при придвиждването.



Миналата седмица Мидълтън отново присъства на подобно събитие, облечена в розов тоалет от Emilia Wickstead, комбиниран с аксесоари в същия цвят.

За последното градинското парти на 25 май херцогинята бе заложила на ментово зелена рокля отново от Emilia Wickstead, а наблюдатели я оприличиха на героиня от известния сериал "Бриджъртън".



Дизайнът се отличаваше с класическа ретро кройка, изразяваща се в дълги ръкави, високо деколте, бухнали рамене и редица малки копчета по цялата предна част.

Надолу тоалетът завършва класичека А-образна форма. Красивата визия на Кейт бе допълнена от изящна шапка с огромно цвете, както и от обеци и велурени обувки.



Завършек на великолепната осанка на Кейт придаваше отвореният бял кокетен чадър в ръцете ѝ. Според Daily Mail, Мидълтън вече е носила роклята, през март 2019 година по време на годишнина на принц Чарлз.

По време на градинското парти, на което присъстваха 8000 души, Кейт успя да се срещне със свой стар приятел, с когото се запознава през 2017 г. по време на пътуване до Полша. Това е 92-годишният Манфред Голдбърг, оцелял след ужасите на Холокоста. Той бил изпратен в лагер от нацистите, когато бил на 14 години. По-малкият му брат - Хърман - умира в лагера.



Градинските партита са традиция за Бъкингамския дворец от 60-те години на XIX век. По този начин монархът на Великобритания благодари на народа си за подкрепата. Освен че се смесват с членовете на кралското семейство, гостите се нагостяват с чай и торта. Според уебсайта на фамилията, по време на събитието се сервират 27 000 чаши чай и се консумират 20 000 парчета торта.



След градинското парти на 25 май идва ред на още едно такова, което е планирано за 29 юни в Единбург, Шотландия.

Четете още: Ослепителна, както винаги: Том Круз подаде ръка на Кейт Мидълтън на 'Топ Гън' в Лондон (Снимки)