Автор
Теодор Муховски

Китайски хороскоп за април 2023 г.: Кой може да бъде измамен и кой ще срещне любовта

За какво трябва да сме подготвени всички? Потърсете отговорите в мъдростта на източния хороскоп.

Какво да очакват през април 2023 г. всички знаци на китайския хороскоп, казва астрологът и екстрасенс Аделина Блекмън.

Плъх

Април ще донесе положителни промени в живота ви, особено по всички въпроси, свързани с бизнеса, кариерата и стопанската дейност. За да вървят нещата още по-добре, проявете цялата си креативност. Желанието ви да работите и да се съсредоточите върху успеха ще ви помогнат да постигнете всички цели. В личните дела и романтичните отношения се опитайте да избегнете грешките от миналото.

Бик

Подемът в активността ви ще бъде съпроводен от лек спад в жизнеността. Вероятни са леки заболявания. Добър късмет ви очаква във финансовата сфера: материалното положение ще бъде много по-добро, но се опитайте да се възползвате максимално от тази възможност. В личния си живот трябва да бъдете предпазливи към онези, които искат да се възползват от вас.



Тигър

Работните задачи ще изискват значителни усилия от страна на Тигъра. Има голяма вероятност да ви се наложи да отстоявате позициите си срещу онези, които искат да посегнат на тях. Във всички ситуации поставяйте интересите си на първо място. Търсете подкрепа от близкото си обкръжение. В романтичните отношения не влизайте в спорове за дребни неща.

Заек

След два активни месеца април ще ви даде време за почивка. Не очаквайте нищо особено, използвайте това време, за да си починете и да се пренастроите емоционално. Не взимайте важни решения, свързани с финансите. Бъдете предпазливи от инциденти, действайте внимателно във всяка неясна ситуация.

Дракон

Април е един от най-добрите месеци за Дракона. Събитията в живота ви ще вземат интересен обрат. В сферата на бизнеса ще имате някои чудесни възможности. Опитайте се да не ги пропускате, печалбите ще бъдат големи. Освен това са възможни щастливи случайности и в други сфери. В любовта не позволявайте на внезапната страст да вземе превес над разума.



Змия

Умерено благоприятен месец. На работното място трябва да се проявява внимание и старание. Съществува голяма вероятност от грешка, която ще доведе до неприятни последствия. Не си поставяйте твърде амбициозни цели през този месец. Задачата ви не е да завоювате новото, а да задържите старото. Контролирайте разходите си. В романтичните отношения и не прибързвайте с взимането на важни решения.

Кон

Няма да имате най-спокойния месец. Най-големите неприятности ще дойдат от съмнителни и нечестни действия. Избягвайте да бързате, не взимайте решения под натиск отвън. Не правете нищо, което е в разрез с вашите принципи и ценности. В романтичните отношения има голяма вероятност да срещнете бивш партньор, но връзката няма да продължи.

Коза

През април трябва да запазите начина си на живот, без да се опитвате да правите драстични промени. В бизнес сферата ще има много примамливи обещания, но не им вярвайте. Разчитайте на знанията и опита си, не се доверявайте на външни мнения. Инвестициите в миналото могат да донесат добра възвръщаемост. В романтичните отношения не упорствайте, по-добре е да направите крачка назад сега, вместо да минавате през тях.



Маймуна

Април е време на нови възможности. В работната сфера ще има ясен напредък. Близките все по-често ще се обръщат към вас за вашите знания, умения и опит. Време е да пожънете плодовете на упоритата си работа през последните няколко месеца. Финансовото ви положение ще се подобри, използвайте това, за да трупате спестявания. Добър период за романтични запознанства.

Петел

Добър месец за Петела. Кръгът от професионални и лични познати ще се разшири и ще предостави нови възможности, но не се опитвайте да злоупотребявате с положението си. Добрите доходи ще позволят извършването на дългоочаквани покупки. В романтичните отношения настъпва период на пълна хармония. Свободните трябва да внимават с онези, които искат да посегнат на парите и имуществото ви.

Куче

Април е началото на преходен период за Кучето. В деловата сфера неприятностите може да възникнат там, където най-малко ги очаквате. Вашите слабости могат да бъдат използвани срещу вас. Разчитайте на обкръжението и колегите си, заедно ще ви е по-лесно да се справите. Всички решения през този месец е най-добре да взимате заедно. Бъдете изобретателни в любовта, но се старайте да избягвате импулсивното поведение.

Свиня

През този месец ще получите признание и подкрепа във всички сфери на живота. В работата ще цари приятелска атмосфера и има голяма вероятност за кариерно развитие. Пазете се от прекомерно усърдие във всяка дейност, сляпата вяра в резултатите може да ви изиграе лоша шега. Бъдете упорити, но гъвкави и обмисляйте следващия си ход. В романтичните отношения месецът е благоприятен за нови запознанства или за подновяване на стари връзки.



Четете още: Как да разберете, че той няма чувства към вас според зодията