Леле, дъщерята на Лияна зашемети с това деколте (снимка)

Лияна многократно е доказвала, че е много горда майка, която е готова на всичко, за да може порасналото ѝ момиче да бъде щастливо. И не пропуска повод да се похвали със своята Дениз, която миналата година беше абитуриентка.

Очевидно младата красавица расте много бързо и отдавна е в крак с тенденциите в красотата. Още преди години Дениз предизвика фурор в мрежата, като започна да публикува предизвикателни снимки, от които личи, че вече има корекции по себе си. А последното стори, което е споделила преди часове, е наистина зашеметяващо.

Както на много други момичета на нейната възраст, така и на нея не са ѝ никак чужди селфитата, които подчертават сексапила. Нещо повече - тя гордо е изпъчила гръд и спокойно може да се сравни с много колежки на майка си по обем на бюста. Видимо е, че Дениз вече има хиалурон в устните, но явно това съвсем не е единствената корекция по нея.

View post on Instagram
 

Дали момичето наистина може да се похвали с естествено големи гърди, или вече е посегнала към силикона - не е известно. Но със сигурност наследницата на Лияна не избягва публичното внимание и обича да показва красотата си по предизвикателен начин.

Четете още: Носът на Живия Кен се разпадна, а устата му се изкриви след поредната операция