Носът на Живия Кен се разпадна, а устата му се изкриви след поредната операция

19 януари 2022 | 08:30
20848
2
Снимки: Instagram
2

10 години след като Родриго Алвес се подложи на първата си пластична операция и се превърна в Живия Кен, а после се трансформира в Живата Барби, и дори промени пола си, прекръствайки се на Джесика Алвес, започна да се разпада. 

Днес 38-годишният Алвес започва работа преди години като стюард и по това време започва да прави своите първи промени по външния си вид. С радикалната промяна на визията си и превръщането си в жена обаче той се заема едва след смъртта на богатия му дядо, който оставя на внука си солидно наследство.


Родриго напуска работата си и започва да изпълнява плана си по трансформиране в съвременна кифла.

Бързо се увлича по хирургичните интервенции и се превръща в един от най-популярните звездни изроди. Докато едни се забавляват и присмиват на начина, по който изглежда, други намират външността му за ужасяващо брутална и дори травмираща.

Благодарение на безкрайните си операции Алвес не само набира свръхпопулярност, но и печели стотици хиляди долари от участията си в реклами, шоута и интервюта.А сега затаете дъх – към момента Алвес може да се похвали с цели 100 операции. А последните снимки на профила му в Инстаграм красноречиво говорят, че след толкова много интервенции, процедури и „допълнителни подобрения“, тялото вече започва да се разпада.


Както сами може да се убедите от видеото, след 11-та ринопластика носът на Кен/Барби тотално е изтънял и започнал да се разпада. От него виждаме, че не само носът, но и устата е пострадала от многобройните манипулации. Тя видимо се е изкривила на една страна, а брадичката буквално е нашарена цялата в трапчинки.


И ако си мислите, че Кен смята да спре до тук, жестоко се лъжете. Той спокойно и целеустремено се подготвя за 12-та ринопластика, която смята да направи в края на януари.
Има обаче един проблем – за звездата става все по-трудно да намери лекар, който да се съгласи да направи операцията. Страховете на лекарите са разбираеми: с всяка пластична операция шансовете всичко да се обърка се увеличават все повече. Това разбират не само хирурзите, но и феновете на Кен. Но не и самият той.

Четете още: Пластика по холивудски: Ето кои звезди легнаха под ножа през 2021-ва!

Още по темата

Коментари

2
  21 януари 2022 | 22:26 отговор
 

Туй нещо, на нищо не прилича

 
1 Иван
  20 януари 2022 | 09:31 отговор
 

Има решение. То е от филма "Кет Балу". В него братът на Кид Шелин, бандит, беше загубил носа си в някаква свада и си беше сложил метален, завързан с две връзки отстрани на главата.

 
 
21 януари 2022 | 22:25

Ха ха ха. Ще бъде много секси.

Добави Коментар

Най-четени