Автор
Ева Григорова

Мария ошашави феновете си с надутите си устни (ВИДЕО)

Страстта на фолкпевицата Мария към обемните устни е толкова стряскаща на моменти, че дори най-верните фенове на миньончето не могат да повярват какво си причинява тя с лека ръка.

Изпълнителката, която в последно време набляга повече на подобренията по себе си и на екзотиката от различни точки на света, които посещава с любимия си, отколкото на нови песни, за пореден път втрещи социалните мрежи с джуките си. Май скоро едва ли ще има кой да я бие по обем на устните, а може би точно такава е и целта на Мария, чийто джуки постоянно изглеждат така, сякаш току що са подобрени за енти път, констатират от Блиц.

View post on Instagram
 

Страстта на фолкпевицата Мария към обемните устни е толкова стряскаща на моменти, че дори най-верните фенове на миньончето не могат да повярват какво си причинява тя с лека ръка. Изпълнителката, която в последно време набляга повече на подобренията по себе си и на екзотиката от различни точки на света, които посещава с любимия си, отколкото на нови песни, за пореден път втрещи социалните мрежи с джуките си. Май скоро едва ли ще има кой да я бие по обем на устните, а може би точно такава е и целта на Мария, чийто джуки постоянно изглеждат така, сякаш току що са подобрени за енти път, констатират от Блиц. Това се дължи на иновативен метод, на който брюнетката залага, за да поддържа винаги пухкави и огромни устните си.

Засега Мария не внася яснота какво точно прави, освен традиционните процедури за уголемяване на джуки, до които прибягва вероятно всяка втора жена у нас, но е факт, че в момента напомпаните й устни заемат почти цялото й лице, или поне такова е впечатлението, което създава. Това се случи и при скорошното гостуване на фолкпевицата в bTV, където тя трябваше да говори за 42-вия си рожден ден, който отпразнува през януари. Мария се хвали, че е щастлива, но така ли е наистина? Отварачката, както често продължават да наричат Мария, призна, че често сервира изненади на мъжа си, като една от последните била за годишнината от сватбата им, която двамата посрещнаха на Малдивите. "Аз бях като един подарък - с шампанско в ръката и с пандела му се подарих", сподели Мария, подхилвайки се. И добави нещо много любопитно: Двамата се срещнали на сляпа среща. Излезли на вечеря заедно с техен общ другар. Инициатор бил Мирослав, а Мария приела. "Исках да си имам моя си човек до мен", изясни тя. Закъсняла с 40 минути за вечерята, тъй като объркала пътя и Миро пратил някого да я посрещне. Когато най-сетне пристигнала, споделила ухилена: "Здрасти, аз съм Мария".

View post on Instagram
 

Това се дължи на иновативен метод, на който брюнетката залага, за да поддържа винаги пухкави и огромни устните си. Засега Мария не внася яснота какво точно прави, освен традиционните процедури за уголемяване на джуки, до които прибягва вероятно всяка втора жена у нас, но е факт, че в момента напомпаните й устни заемат почти цялото й лице, или поне такова е впечатлението, което създава. Това се случи и при скорошното гостуване на фолкпевицата в bTV, където тя трябваше да говори за 42-вия си рожден ден, който отпразнува през януари.

Мария се хвали, че е щастлива, но така ли е наистина? Отварачката, както често продължават да наричат Мария, призна, че често сервира изненади на мъжа си, като една от последните била за годишнината от сватбата им, която двамата посрещнаха на Малдивите. "Аз бях като един подарък - с шампанско в ръката и с пандела му се подарих", сподели Мария, подхилвайки се. И добави нещо много любопитно: Двамата се срещнали на сляпа среща. Излезли на вечеря заедно с техен общ другар. Инициатор бил Мирослав, а Мария приела. "Исках да си имам моя си човек до мен", изясни тя. Закъсняла с 40 минути за вечерята, тъй като объркала пътя и Миро пратил някого да я посрещне. Когато най-сетне пристигнала, споделила ухилена: "Здрасти, аз съм Мария".

Четете още: Миро показа пиянска снимка с Пола Абдул и разкри дали отново посяга към чашката