Момичета, има си причина хората да казват, че най-добрият руж на света е оргазмът. Сексуалният ни живот е изписан на лицето ни и винаги, когато една жена е задоволена, си личи по сияйната ѝ кожа. Разбира се, пълноценният сън също е много важен за визията ни.

Забелязали ли сте как изглежда лицето ви 10 минути след секс? Гладко, спокойно, леко почервеняло и някак бляскаво. Защо да не остане такова завинаги? Възможно е, стига да приемете мисията сериозно и никога да не пренебрегвате оргазмите.



Експертите също не отричат връзката между задоволителния полов живот и гладката кожа. Знаете ли, че през 90-те д-р Дейвид Уийкс направил проучване, в което участвали 3 500 души? Резултатите показали, че дамите, които се радват на три оргазма седмично, изглеждали 10 години по-млади и разликата между тях и тези, които изпитват върховното удоволствие два пъти на 7 дни, също била голяма. Други изследвания доказват, че оргазмът при жените води до производството на хормони, които влияят благоприятно на кожата, а един от тях е естроген. Също така понижава нивото на хормона на стреса – кортизол. На всичкото отгоре подобрява циркулацията на кръвта в тялото, което води до производството на колаген – най-добрият приятел на сияйната кожа. Оргазмът изглежда все по-надежден като средство срещу акнето и другите кожни проблеми.

Повярвайте, ако заложите на „оргазъм лечение“, всички ще спечелят, като на първо място сте вие и щастието ви. След това са кожата ви и половинката ви. Опитайте в продължение на седмица да правите секс всеки ден с любимия си човек и да се отпуснете максимално, за да стигнете до върховното удоволствие.



Имаме и една изненада за вас: Ако изпитвате оргазъм често, преди да ви дойде месечният цикъл, може несъвършенствата, от които обикновено е съпроводен той, изобщо да не се появят. Повярвайте, ден за ден може да не виждате разликата, но ако си направите снимка на първия ден преди опита ви и се погледнете в огледалото седем дни по-късно, ще бъдете изумени. Достатъчно е само да си доставяте удоволствие всеки ден.

Доказано е, че оргазмът ни помага и да имаме по-добър сън, което също е много важно за вида на лицето ни.

Започнете да мислите за кожата си още сега, защото е безплатно и ефикасно. Но трябва да знаете, че резултатите са временни. Ако искате да имате напълно гладка кожа, то наблегнете сериозно на оргазмите.

Четете още: 7 правила на идеалния естествен грим