Автор
Ева Григорова

Най-очакваната страстна целувка в Ергенът вече е факт (СНИМКА)

Най-дългоочакваната целувка във втория сезон на „Ергенът“ вече е факт, предаде Hotnews.bg. След като отношенията им преминаха през лека фрустрация, продиктувана от ревност и недоразбиране, Евгени и редакторката Елена се поддадоха на страстта и преминаха на следващото ниво, засвидетелствано с първа страстна целувка.

View post on Instagram
 

В поредния епизод на „Ергенът“ Елена поиска от Евгени да поговорят, като му сподели, че се е почувствала объркана след последната им среща, но през нощта е видяла падаща звезда, която ѝ е дала увереност, че действията ѝ я тласкат в правилната посока към сърцето му. Тя призна на Евгени, че се е извинила на Валерия за това, че е осъдила постъпките ѝ по време на бала на „Колежа на любовта“: „Истината е, че когато насочваш отрова към някого, тя се връща към теб. Онази вечер усетих, че съм се нагълтала със собствената си отрова и прецених, че нямам право да я съдя за нейния начин да се бори за това, за което е дошла“.

View post on Instagram
 


„Елена, която харесвам, се върна – тази Елена, която забелязах от първия ден“, сподели Евгени, след което между двамата последва страстна целувка. Когато се върна на коктейла, Елена предпочете да запази в тайна чувствения момент от останалите момичета, но далеч не успя да прикрие емоцията си, която издаваше, че между нея и виртуоза все пак се е случило нещо повече.



Четете още: Поли не може да дочака Благо - иска деца!