Автор
Теодор Муховски

Мъж направи опит да нахлуе в дома на бременната Риана, за да ѝ предложи брак

Полицията била вдигната на крак, след като мъж се опитал да проникне в дома на бременната Риана. Причината за нахлуването му била да предложи брак на певицата.

Опитът му обаче очевидно бил неуспешен, защото мъжът бил арестуван и отведен за разпит в управлението на Лос Анджелис.Любопитното е, че непознатият е пътувал хиляди километри, като е бил път чак от Южна Каролина, за да се срещне с певицата и да ѝ отправи предложението за женитба.

Опитът му обаче бил неуспешен, тъй като екипът на Риана незабавно уведомил полицията за намеренията му и те го оковали в белезници и го отвели за разпит, където по-късно бил освободен. Той стигнал до алеята на Риана, където бил арестуван. Засега не става ясно дали самата Риана е била вкъщи, когато се е случил този инцидент.Тази случка не е единствена, през 2018 година мъж на име Едуардо Леон беше арестуван, след като нахлу в дома звездата и я чакаше там повече от половин денонощие.Четете още: Габи бясна крещи: Не ми дреме, Евгени взе страната на врагинята ѝ