Автор
Веселина Петрова

Опа! Джоли се загледа по ново гадже, наричат го младия Пит

Говори се, че бившата половинка на Брад Пит се е съгласила двамата да заровят томахавките по темата за децата, защото е преживяла раздялата. И дори има нов любовен обект в живота си.

Според близки до звездата, тя е харесала младия актьор Ричард Мадън, с когото работиха над филма „Вечните”. Именно на снимачната площадка е пламнала искрата между двамата, пише Entertainment Times.

Джоли започва работа над лентата още миналата година. Филмът е екранизация на комикс за супергерои, създадени от Джек Кирби. Снимките са били в Лондон и Испания.
Рамо до рамо на снимачната площадка до Джоли са стояли няколко млади актьори. И тръгват слухове.
Една от ключовите роли във филма е поверена на красавеца Ричард Мадън – шотландски актьор, който играе и в театъра. Познаваме го с ролята му на Роб Старк от „Игра на тронове”.


Казват, че между него и Джоли имало нещо още преди снимките да започнат. А някои дори коментират, че Ричард е получил ролята, защото между него и Джоли прехвръкнали искри на кастингите. Това се харесало на режисьора и той го поканил в проекта.
„Рано е да се говори, че Джоли му е хвърлила око. Тя го намира за много красив и талантлив и много щастлива, че могат да бъдат приятели”, коментира източник на друго издание.

Четете още: PEPCO - магазините, в които българските жени се влюбиха. Каква е тайната?