Автор
Ева Григорова

От такава кралица се нуждае Англия, или думите, които Кейт казала, когато ѝ завидяли за Уилям

Носи се мълвата, че бъдещият крал принц Уилям никак не е страдал от недостиг на внимание от страна на момичета в студентските си години.

Но сред тях има само една, която определено открадна сърцето му, неговата съпруга Кейт. Двойката се познава повече от 20 години и сключи брак преди 12.

След сватбата си с Уилям, Кейт получи кралската титла херцогиня на Кеймбридж и след смъртта на покойната кралица Елизабет II миналата година, сега е известна като принцесата на Уелс.

Тя също така ще получи най-високата титла във Великобритания, когато съпругът ѝ в се възкачи на трона и ще бъде известна като "кралица Катрин".



Естествено, когато Уилям решава да започне връзка с Кейт, мнозина я сметнали за голяма късметлийка.

Но когато една от приятелките на сегашната принцеса ѝ казала своето мнение по темата, тя имала брилянтен отговор.

По време на дните им в университета в Сейнт Андрюс, приятелка казала на Кейт колко е щастлива, че излиза с Уилям.

И според Клаудия Джоузеф, автор на "Кейт Мидълтън: принцеса в очакване", усмихната, Кейт просто отговорила: “Той е късметлия, че е с мен“.



В свое изненадващо признание по-рано този месец Кейт говори за любовта си към Уилям и как тя я е довела до това да стане член на кралското семейство.

Тя също така искрено призна, че има една страна от кралския живот, която “все още се опитва да разбере“ и дори разкри, че това не е нещо естествено за нея.