Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Приятни изненади носи октомври за Телеца. Любовта е подложена на изпитание

Скъпи Телци, ще прекарате по-голямата част от месеца, занимавайки се с професионални въпроси. Началото на октомври ще бъде много интензивно, тъй като ще получите още повече работа или ще подпишете сделки, които изискват много проучване.

Пред вас са няколко перспективи за кариера. Социалните ви контакти са ключът към вашия успех и начинът, по който ги използвате, ще определи как другите възприемат вашата личност и способности.

Около края на месеца ще успеете да забавите ритъма и да се отпуснете. Можете да се възползвате от това време, за да подобрите социалния си имидж и да изпълните своите вътрешни желания. Вашият знак знае как да балансира личния и професионалния живот. Силната ви страна ще бъде вашата независимост, заедно с инициативите, които ще предприемете, за да насърчите определени ситуации. Можете да работите по изпълнението на плановете, които ще ви помогнат да постигнете целите си.

Няма смисъл да се опитвате да се приспособите към ситуации, които не харесвате, или да се опитвате да получите обществено одобрение. Отлагайте всички решения, свързани с важни въпроси.

Този месец ще бъде динамичен и доста активен, ако сте във връзка или сте женени. Предстоят приятни изненади. Ще трябва да се справите с проблеми, които са скрити дълбоко в отношенията ви с партньора ви. Ако връзката ви е силна и дълбока, нищо и никой няма да може да я разклати. Ако не е и вече знаете, че нещо не е както трябва между вас, може би е дошло времето да тръгнете по своя път. Понякога да живеете сами е по-добре от опитите да поддържате дисфункционална връзка. Дори вашето семейство ще бъде засегнато от това настроение, но в края на месеца ще възстановите мира между вас. Ако сте свободни, това не е подходящо време да създадете нова връзка, докато е ретрограден Марс.

Четете още: Овенът през октомври: Емоции, вълнение и динамика