Един от най-големите страхове на почти всички дами е, че един ден ще открият, че техният любим им е изневерил. Още по-лошо – той може да е луд по друга, но в същото време да поддържа връзката си с теб! Тази ситуация е изклюичтелно неприятна и може да те доведе буквално до ръба на нервна криза. Ако ти се е случвало, със сигурност не би искала да се повтори отново. Точно затова сортирахме 5-те признака, че не си единствената тръпка в живота му. И в случай, че подозираш странно поведение от негова страна и се срамуваш от съмненията си, то посочените точки могат да ти помогнат да си отговориш на въпроса „Изневерява ли ми?“.

1.Ревнува телефона си повече от теб

Това е може би най-издайническият признак. Ако той стои часове наред пред екрана и пише нещо, усмихвайки се дискретно, вероятно имаш повод за притеснение. И не се опитвай да надничаш или да прехвърляш чатовете му, докато той е в банята. Това ще е почти безсмислено, защото повечето изневеряващи заличават умело следите си. Наблюдавай дали той ти дава да държиш телефона му, или по-скоро ще измие чиниите, отколкото да позволи да правиш, каквото и да е с телефона.



2.Сякаш те желае повече

Или пък изобщо не те желае. Промяната в сексуалния ви живот, независимо каква е тя, е знак за нещо. В повечето случаи за изневяра. Ако той те иска повече от всякога, това означава, че вероятно има много гузна съвест и не би искала ти да се чувстваш пренебрегната и желана. Но в случай, че не сте правили секс от векове и той все е изморен, значи просто задоволява нуждите си с друга. Ако е така, по-добре започни да говориш с него на тази тема.



3.Критикува външния ти вид

А ти не си променила нищо в себе си в последно време? Сякаш от нищото си му станала антипатична? Да, тук има нещо много гнило. Ако иска постоянно да правиш някакви промени със себе си и съветите му са съвсем конкретни, вероятно иска да му напомняш повече на тръпката, която е завладяла душата му в момента. Или просто ти си пречката да бъде повече време с нея и всичко в теб го дразни. Приемай единствено градивна критика, в противен случай той просто не те заслужава.



4.Внушава ти вина

И може би дори подозира теб в изневяра. Все пак, човек изпитва съмнения за неща, които самият той би направил. Тук отново се обажда гузната му съвест и ако получаваш безпочвени обвинения постоянно, значи той е прегрешилият.

5.Не ти казва „Обичам те“

Сякаш никога не го е казвал, това красиво словосъчетание просто е изпаднало от речника му. Истината е, че не е нужно да го изрича, ако не го чувства. Ако усетиш, че това е така, значи вероятно друга жена е на първо място в живота му, поне в момента.



Четете още: 10 неща, които правят връзката ви перфектна