Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да простят на близките си, Козирозите ще са здраво стъпили на земята

Добър ден за всякакви начинания, преосмисляне на живота и изчистване от натрупания негативизъм.

Овен – Прекарвате активен и печеливш ден, като се грижите за вашите цели или стремежи. Виждате голямото, далечното, имате средствата да приемете спонтанните си импулси. Поемате инициативи, поемате отговорностите си, решителни сте и смели.

Телец – Това е ден на чувствени удоволствия, които варират от силна прегръдка, през зачеване на дете, до основаване на бизнес или нещо по-просто, настроение за любов, творчество и такива истински удоволствия, здравословни и разнообразни. Насладете се!

Близнаци – Днес ще бъдете принудени да потърсите съвет от близките си и може би дори да направите отстъпки. Погрижете се за връзката си и се отворете към другите, ако търсите любов. Чувствителността на деня фокусира енергията си върху емоциите.



Рак – Ако сте се скарали с някой близък, простете му или приемете неговата прошка, помирете се и по този начин обърнете тъмните страници на връзката си, за да запазите само най-доброто за споделяне, в приятелството, в любовта или в бизнеса.

Лъв – Идеален ден за споделяне на радостта от живота, създаване на нови контакти и сближаване с тези, които обичате. Наистина, благодарение на вашия ентусиазъм, всичко е хубаво, за да си прекарате добре и да ви направи щастливи!

Дева – Денят е благоприятен за постигане на нещо във финансов план. Отделете този ден, за да се заемете сериозно с вашите желания, с вашите проекти и да направите честна оценка на всичко, което искате да постигнете.



Везни – Днес вие напълно оценявате смисъла на живота и преди всичко смисъла на любовта. Вашият път може да стане по-ясен, ако приемете, като дете да се доверите на Вселената и по-малко на ума си.

Скорпион – Ако имате конкретни цели, опитайте се да защитите проектите си, но вероятно трябва да приемете да управлявате в сянка това, което има значение, като същевременно оставате в светлината на прожекторите. Понякога е трудно упражнение...

Стрелец – Жизнеността, която ви оживява, ще бъде положително вездесъща във всички области. Трябва да преразгледате дневния си ритъм, за да намерите по-добър баланс и повече стабилност в начина си на живот.



Козирог – Вашият реализъм ще ви помогне да избегнете изпадането в утопични мечти. Така че можете да се насладите на страхотна креативност, полезност на действията, докато стоите здраво стъпили на земята.

Водолей – Динамичната Луна ви тласка към предприемчивост, поемане на отговорност, конкретни проекти, но също така предизвиква инат, гордост или авторитаризъм. Съсредоточете се върху задълженията си. Бихте могли да развалите настроението у дома, ако пренесете лошото си настроение в семейството си.

Риби – Вие демонстрирате голяма креативност на професионално ниво и голяма последователност в целите си. Спокойни сте и знаете как да утешавате другите! Плавате в тихи води, чувствате се оценени и обичани!

Четете още: Край на лошия късмет: Тези 4 зодии ще бъдат най-щастливи през юни