Автор
Теодор Муховски

Край на лошия късмет: Тези 4 зодии ще бъдат най-щастливи през юни

На 5 май коридорът на затъмнението приключи, на 15 май приключва ретроградният Меркурий, което означава, че всички ядове са към своя край.

Вече можете да се отпуснете: не е необходимо да следвате всяка изречена дума и бумерангът на съдбата ще спре да наказва всички за грешките, които са допуснали. Можете да издишате и да се подготвите за промени в съдбата.

Кои знаци от Зодиака преживяха опасното време с достойнство и сега получават щастлив билет за едно прекрасно бъдеще?



Овен

Първият представител на зодиакалния кръг, който попадна под разпределението на небесните благословии. Овните ще бъдат шокирани от внезапно сполетелия ги късмет. Това могат да бъдат големи печалби от лотария, както и подаръци от неочаквани хора. Може би скоро ще ви бъде изплатен дългът или ще спечелите в някакъв спор.

Ако дълго време чакате отговор от държавните органи, тогава до края на месеца ще го получите и резултатът със сигурност ще ви зарадва. Трябва да вземете всичко от съдбата и да започнете да поемате рисковете сега.



Лъв

Лъвовете преминаха достойно коридора на затъмненията, време е да получат заслужена награда. На първо място, звездите решиха да изненадат Лъвовете, които вече имат връзка: съвсем скоро вашият партньор ще ви направи предложение за брак, бъдете готови за това.
Що се отнася до свободните момичета от този знак, съдбата е подготвила за вас подаръци под формата на повишение в работата, както и неочакван бонус за минали заслуги.

Лъвовете също ще могат да разгърнат потенциала си и най-накрая да направят бизнес, който ще донесе не само удоволствие, но и приличен доход. Харчете парите си разумно, погледнете далеч в бъдещето и спрете да живеете един ден. Трябва да докажете на по-висшите сили, че заслужавате повече и тогава редовно ще теглите късметлийски билети от съдбата.

Козирог

Хората от това съзвездие с право заслужават късметлийски билет от съдбата. През последните месеци те бяха преследвани от неуспехи, но Козирозите не загубиха надежда за по-добър живот и продължиха само напред. Вашата благодат от висшите сили ще се състои в ползотворно сътрудничество - ще получите партньор, за когото сте мечтали толкова дълго.

Следващите два месеца могат да се нарекат едни от най-успешните периоди в живота ви през последните две години. Козирозите трябва да се подготвят за предстоящите промени в почти всички сфери на живота. Вече няма да ви се налага да избирате какво искате повече - семейство или мечтана работа. Съдбата ще ти даде всичко наведнъж.



Скорпион

Друг знак от зодиака, който се нуждаеше от финанси от дълго време. Скорпиони, отворете джоба си по-широко и хванете своя късмет под формата на неочаквано обогатяване. Трябва да мислите за бъдещето и да не харчите всичко, което получавате наведнъж.

Помислете за нов бизнес или инвестирайте в недвижими имоти.

Ако не сте сред късметлиите не се разстройвайте. Продължете да работите върху себе си и може би при следващото разпределение на даровете на Вселената ще получите всичко, което искате.

Четете още: Тези 3 зодии ще имат най-лош късмет през май