Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Звездите ви обещават безоблачно семейно съжителство, макар и напоследък страстите помежду ви да са леко охладнели. Сърцата ви обаче още носят спомена на пламенната ви любов и ще намерят своя път един към друг, а към края на седмицата вече ще чертаете грандиозни планове за бъдещето си като двойка.



Телец

Внимавайте с острия си език, защото може да ви донесе хиляди неприятности с вашия партньор. Не се изхвърляйте с обиди и генерализации, защото може да не сте готови да чуете как ще ви отвърне отсрещната страна. Има неща, които е по-добре да останат тайна, но пък ако съществува някакво колебание или проблем, който може да се разреши, винаги е по-добре да се сподели навреме.

Близнаци

Тази седмица ще бъдете по-чувствителни и сантиментални, отколкото е типично за вашата натура. Усещате как любовта тече във вените ви и ще покажете на любимия си страна от вашия характер, за която той дори и не е подозирал, че съществува. Но пък определено ще му хареса, така че бъдете себе си и не се страхувайте да изразявате емоциите си.

Рак

Любовният ви живот ще бъде изпълнен с енергия, нови емоции и моменти, които ще запомните завинаги. Нов човек от вашето обкръжение ще завърти така главата ви, че ще се почувствате отново като тийнейджъри, които не могат да ядат и спят от любов, а мисълта за обекта на техните желания ще ги кара да се усмихват, дори когато се разхождат сами по улиците на града.



Лъв

Венера, която се намира в Овен, аспектира хармонично вашето Слънце и ви прави много по-отворени към експерименти и нови вълнуващи изживявания в любовната сфера. Ако сте обвързани, не се стеснявайте да споделите своите фантазии, те ще откликнат ентусиазирано на всяко едно ваше предложение.

Дева

Девите ще търсят отговор на хилядите въпроси, които се мотаят в красивите им главици, които обаче не знаят как да си почиват, а постоянно мислят ли мислят всевъзможни сценарии за бъдещето си. Някои представители на тази иначе очарователна зодия ще се осмелят да тестват граници в любовните си отношение, но заедно с това е редно да поемат и рисковете на евентуални неочаквани обрати.

Везни

Везните ще почувстват нуждата да усетят солидна основа под краката си и няма да се задоволят с положението, в което се намират в момента, ако то е леко несигурно. Тези, които имат по-досетливи половинки, вече със сигурност са разчели знаците и вероятно пръстенът с диамант е прилежно скрит в някой неочакван шкаф. Останалите нормални мъже обаче е редно да се подготвят за сериозен разговор.



Скорпион

Тази седмица ви очакват любовни трепети, които ще запомните завинаги. Вибрирате на високи честоти и привличате положителна енергия и щастливи събития, където и да се появите. Семейното щастие, което изпитвате в момента, разбира се, е на цената на не особено цъфтящ професионален свят, но не е ли най-богат човек, който има в живота си истинската любов?

Стрелец

През следващите няколко дни ви очакват събития от любовен характер, които ще генерират важни и съдбовни промени във вашия живот. Ще се наложи да взимате решения и определено няма да ви бъде лесно, но ще се справите. Звездите блестят на нощното небе и носят подкрепата, от която ще имате нужда в лицето на близък роднина, най-вероятно по-възрастна жена от семейството. Послушайте нейния съвет и няма да съжалявате.

Козирог

Чувствате се по-секси от всякога, но тази сексуална енергия, която е заела по-голямата част от вашето тяло и най-вече мозък, краде доста от творческия ви потенциал. А какво е един Козирог без своята кариера? Опитайте се да балансирате и не прекалявайте с флиртовете, защото ако продължавате да съблазнявате всички секси мъже, които срещате, все някой ще се окаже приятел на вашия партньор и тогава вече наистина ще загазите.



Водолей

Тази седмица ще усещате едно напрежение и тревожност в любовния ви свят. Опитайте се да впрегнете целия наличен арсенал от логическа мисъл и сдържане на емоциите, които по принцип владеете до съвършенство, защото рискувате да опетните добрата си репутация. Необвързаните представители на тази зодия ще имат интересни седем дни със засилена и приятна комуникация. Нов човек се задава на хоризонта. Бъдете готови за подвизи.

Риби

Седмицата стартира ударно за Рибите – ретроградният Меркурий е в техния знак, а Слънцето също се е запътило към владенията на Нептун. Що се касае до любовния им свят, това е повече от добра новина за всички Риби. Ако са обвързани, нека очакват задълбочаване на отношенията или обогатяване на романтичния и сексуален живот. Свободните представители на тази зодия обаче, рискуват да попаднат в капана на някой изкусен Казанова, водени единствено от нуждата да се почувстват отново обичани и желани.

Четете още: Не само Близнаците са двулични... Всъщност всяка зодия крие двойнствен характер