Скандал разтресе шоуто „Като две капки вода“, след като се разбра, че обещаната награда не е стигнала до предназначението си.

"Няма кола още. Автомобилът, спечелен от Краси Радков, не е при нас. Не знаем дали се е свързал с изпълнителния директор. Но до нас, лекарите, не е стигнал никакъв отзвук“. Това заявиха пред „България Днес“ от столичната болница по детски болести „Проф. Иван Митев“.



Припомняме, че в средата на месец май се проведе финалът на шоуто „Като две капки вода“. Десетото юбилейно издание беше спечелено от актьора Краси Радков, който в емоционална реч обяви, че ще дари наградата си - автомобил, на детската болница в София.

"Краси Радков не се е отказал да дари наградата си. Все още има намерение да помогне на болницата, но това е един дълъг процес. Първо той трябва да придобие автомобила, след това да го продаде и сумата да бъде дарена, защото на лечебното заведение не му трябва кола, а пари. За Краси Радков е много по-лесно да дари просто автомобила, но те не са заявили това, а знаете, че ние следваме желанието на тези които даряваме“, споделят пиарите на комика с надеждата, че наградата ще бъде изпратена на горепосочения адрес до броени седмици.

Специализираната болница има спешна нужда от апаратура на обща стойност 75000 лв.

Четете още: Хейтъри скочиха срещу новия Ерген - бил нисък и женствен