Хейтъри скочиха срещу новия Ерген - бил нисък и женствен

05 август 2022 | 12:27
10748
5
Снимки: Instagram
5

Ден след като стана ясно, че пианистът от световна класа Евгени Генчев ще бъде новият Ерген, интернет пространството бе залято с хейтърски коментари, насочени към външния му вид. 

Някои от риалити шоуто на предаването смятат, че Ерген №2 бил твърде нисък за изискания вкес на претендентките, които ще се борят за сърцето му. Други пък подлагат под съмнение мъжествения вид на 33-годишния музикант. 

Да не забравяме обаче, че злъчни критики се сипеха и върху избора на Виктор Стоянов  за първия сезон на предаването.

Почитателките на досегашния Ерген обаче отявлено защитават фаворита си, отбелязвайки, че не той, а участничките са виновни за скандалите в предаването. Затова с нетърпение очакват имената на новите кандидатки и силно се надяват на по-качествена селекция този път. 

През последните месеци усилено се спекулираше с имената на различни господа, като едно от тях бе това на актьора Филип Буков, сочен от пресата за най-сигурния участник в списъка, поне докато той лично не опроверга твърдението, което разочарова почитателките му, бленуващи да го видят как раздава рози, облечен в смокинг.

Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е свързан с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, той получава широко признание както от публиката в цял свят, така и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз "Добрин Петков" за постижения и принос в музиката през 2008 г.

Отскоро работи с Лука Шулич - член на международно признатата група "2Cellos", с когото редовно изнася турнета по света. Виртуозният музикант е чест гост в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви се нареждат изпълнението му в шоуто на Хайди Клум - "Следващият топ модел", както и участието му в новогодишния спектакъл пред Бранденбургската порта през 2017 г., проследен от милиони хора на живо и пред телевизионния екран. Освен с музиката си, Генчев е познат и като композитор, педагог, актьор и писател. 

 

Четете още: Ергенът направи бомбастично признание за приятелката си, вижте коя всъщност е тя (снимки)

 


Още по темата

Коментари

5 Tatu
  16 август 2022 | 19:45 отговор
 

Не че е лошо да е нисък,ама тия жени ще са с токове и ще изглежда смешно предаването , другия вариант е да се запишат само ниски момичета и ще гледаме миньоните 3 :)

 
4 Tatu
  16 август 2022 | 18:46 отговор
 

Не че е лошо да е нисък,ама тия жени ще са с токове и ще изглежда смешно предаването , другия вариант е да се запишат само ниски момичета и ще гледаме миньоните 3 :)

 
3 Рианка
  07 август 2022 | 19:27 отговор
 

Прекрасен е. Красив, талантлив, интелигенген... Какво повече искате?

 
2 Em
  06 август 2022 | 15:18 отговор
 

Като гледах рекламата за риалитито накрая казват: "Запиши се за кастинг сега!" Не стана само ясно дали е за мъже или за жени...

 
1 краевед
  05 август 2022 | 15:26 отговор
 

първи

 

Добави Коментар

Най-четени