Автор
Ива Петрова

Хейтъри скочиха срещу новия Ерген - бил нисък и женствен

Ден след като стана ясно, че пианистът от световна класа Евгени Генчев ще бъде новият Ерген, интернет пространството бе залято с хейтърски коментари, насочени към външния му вид.

Някои от риалити шоуто на предаването смятат, че Ерген №2 бил твърде нисък за изискания вкес на претендентките, които ще се борят за сърцето му. Други пък подлагат под съмнение мъжествения вид на 33-годишния музикант.

View post on Instagram
 

Да не забравяме обаче, че злъчни критики се сипеха и върху избора на Виктор Стоянов за първия сезон на предаването.

Почитателките на досегашния Ерген обаче отявлено защитават фаворита си, отбелязвайки, че не той, а участничките са виновни за скандалите в предаването. Затова с нетърпение очакват имената на новите кандидатки и силно се надяват на по-качествена селекция този път.

View post on Instagram
 

През последните месеци усилено се спекулираше с имената на различни господа, като едно от тях бе това на актьора Филип Буков, сочен от пресата за най-сигурния участник в списъка, поне докато той лично не опроверга твърдението, което разочарова почитателките му, бленуващи да го видят как раздава рози, облечен в смокинг.

Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е свързан с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, той получава широко признание както от публиката в цял свят, така и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз "Добрин Петков" за постижения и принос в музиката през 2008 г.

Отскоро работи с Лука Шулич - член на международно признатата група "2Cellos", с когото редовно изнася турнета по света. Виртуозният музикант е чест гост в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви се нареждат изпълнението му в шоуто на Хайди Клум - "Следващият топ модел", както и участието му в новогодишния спектакъл пред Бранденбургската порта през 2017 г., проследен от милиони хора на живо и пред телевизионния екран. Освен с музиката си, Генчев е познат и като композитор, педагог, актьор и писател.

Четете още: Ергенът направи бомбастично признание за приятелката си, вижте коя всъщност е тя (снимки)