Автор
Христина Кирилова

Смях в залата: Ето какво ще се случи, ако 12-те зодии влязат в "Ергенът"

Когато 20 жени (или там, колкото е впечатляващата бройка на момите, които се борят за един единствен Ергени по телевизора) се съберат на едно място, отцепени от цивилизацията, сеирът е гарантиран. Когато имат обща цел, под формата на мъж, сеирът е още по-голям. Обаче когато се съберат дамите от 12-те зодии и всяка е ярък представител на своя знак, става наистина интересно. Пък и забавно. Нека видим как всяка една от представителките би подходила към Ергена и хич не търсете прилика с познати лица и събития:

Овен

Естествено, че първа влиза г-жа Овен, защото всичко започва и приключва с нея, светът се върти около нея и като цяло – не ѝ е съвсем ясно какво, по дяволите, правят другите жени тук. Самочувствието ѝ бива сериозно подкрепено от горкия, нищонеподозиращ Ергени, който ѝ дава първата роза, първата целувка и я кани на първата среща. Още от ден ПЪРВИ тя е убедена, че сърцето му ѝ принадлежи и му налага правилата си, а именно да държи дистанция с другите, защото си е само нейн.

Телец

Г-жа Телец не е толкова борбено настроена, тя просто иска разкош. Всъщност, вниманието на някакъв си там Ергени, в когото е едва ли не влюбена, не възбужда радостта ѝ. Освен ако не е подкрепено с някоя диамантена гривна и колие, защото съгласете се, какво да я прави тази роза? Иначе няма нищо против да завърже някое-друго приятелство, особено на по чаша първокласно шампанско.


Близнаци

Ох, тук става доста шумно. Чувате ли един превъзбуден женски глас, който каканиже поне 10 думи в секунда и подскача щастливо наляво-надясно? Да, това е г-жа Близнаци, която е извън кожата си от радост, че е попаднала на място, пълно с непознати, а и бонус – готин мъж. Територия, която тепърва ще трябва да изучи, като завързва разговор с всеки, а когато Ергени ѝ попречи да си говори с другите, тотално ще си го отнесе, защото сам ще трябва да понесе приповдигнатото ѝ настроение. Все пак, тя проявява любезност, като му предлага хапче за глава.

Рак

Ето го спасението на Ергени – идва с бавна, но много уверена крачка. Това е г-жа Рак, която е дошла тук да внесе ред и спокойствие на горкия мъж, който тепърва ще се види в чудо от толкова красавици, борещи се за вниманието му. Тя ще отиде сама при него, след като той вече се е уплашил от целия този женски интерес, за да му обясни, че го разбира и ще му помогне да отсее останалите кандидатки. В никакъв случай няма да изпусне контрола над него.

Лъв

Г-жа Лъв е кралицата на къщата и е съвсем ясно, че Ергени ѝ принадлежи, въпросът е дали тя ще го хареса. В никакъв случай няма да направи първата крачка към него – не му ли е достатъчно, че е пред него от плът и кръв и се е наредила сред останалите, които единствено отразяват блясъка ѝ? Тя бърза да обясни на всички, че няма никакъв смисъл да се надяват, че ще я засенчат и че Ергени, съвсем очевидно, е впечатлен единствено от нея.

Дева

Г-жа Дева просто не разбира къде е сбъркала, след като е изчистила къщата, изпрала и изгладила е дрехите на Ергени, дава му съвети за всичко и стои кротко, изпъната като струна, в ъгъла. Той не я кани на среща, тя е в недоумение и за да се успокои, отива да направи едно плато с хапки за останалите момичета.


Везни

Има един човек, който знае всички клюки и честта да научи за първата целувка, която се е случила скришно от останалите участнички, се пада изцяло на него, заради непоправимия му нюх към пикантните новини и това е г-жа Везни. Тя обаче не обича да държи ексклузивната информация за себе си и влиза в ролята на сутрешна, обедна, вечерна и извънредна емисия. Също така не би пропуснала да завърти и някоя интрига. Защо пък да не попита дали на Гичка не ѝ е гадно, че Ергени е целунал Марийка, след като е очевидно, че след малко ще се разплаче?

Скорпион

По палавия поглед ще я познаете. Тя не бие на очи, но похотливата ѝ енергия се усеща във въздуха. Ергени е впечатлен от тази, уж тиха, дама и я кани да си поговорят насаме. Г-жа Скорпион обаче бързо дава да се разбере, че очаква това да се случи в джакузито. Без бой си признава, че си пада нимфоманка и би предпочела да си говорят без дрехи, за да усетят взаимно енергията си. Какво да се прави – романтика по скорпионски.

Стрелец

Виждате ли онази, усмихната дама, която подава чаши с вино в ръцете на другите момичета? Това е г-жа Стрелец. Тя не е тук, за да се конкурира с другите, тя знае, че Ергени ѝ е в кърпа вързан, но няма нищо против да си го подели с някоя друга. Важното е, че има вино и че никой не ѝ пречи да се забавлява.

Козирог

Г-жа Козирог е бясна, защото никой не разбира стремежа ѝ да бъде перфектна. Във външния смисъл на думата. Хич не разбират как така тя тегли всеки залък, който изяжда, предварително на електронна везна. Никой не схваща защо тя трябва да седне на стола на фризьора първа или пък ако там има някой, то той трябва да стане незабавно, за да се настани тя. Г-жа Козирог е прекрасна, стига никой да не си позволи хумор на нейн гръб. Тя си е перфкетна и това е. А колкото до Ергени – той просто не може да пробие през студената фасада, която е поставила пред себе си, за да я опознае, а тя не му и помага.


Водолей

Г-жа Водолей е много разочарована от факта, че още 11 жени са отишли да се коркат заради някакъв си мъж. Тя е дошла на купон, на безплатна луксозна почивка и на безкраен купон. Откъде накъде един Ергени ще ѝ разваля идилията? Тя предпочита да си тръгне, ако настроението не е приповдигнато и фокусът на всички е единствено върху него.

Риби

Ако има състезание между момичетата коя ще се разплаче първа, г-жа Риби ще го спечели, без дори да положи усилия. Тя не може да разбере защо му е на Ергени да се обяснява в любов на някоя друга. Какво като е знаела къде е отишла и че съвсем няма да е единствената кандидатка за сърцето му? Какво като знае, че той ще говори мили думи на всички и ще нацелува голям процент от дамите? Тя трябва да получи обяснение защо не е поканена на индивидуална среща и няма да чака той дойде да ѝ го даде, а ще тръгне „по“ него и ще го попита.

Четете още: Отворете куфара на тайните: 5 начина, по които кармата от миналите ви животи ви влияе днес