Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Страх и безпокойство ще тревожат Лъвовете, необичаен ден за Стрелците

Днес е ден, в който някои зодиакални знаци е по-добре да избягват споровете – те няма да доведат до нищо конструктивно. Не трябва да оставате безразлични към проблемите на другите, по-добре подайте ръка за помощ.

Овен – Днес се заемете с нещо, което отдавна отлагате. Няма да възникнат непреодолими трудности и ако упорствате, ще постигнете добри резултати. Опитайте се да поставите в ред нещата си или да намерите практически решения на финансовите въпроси.

Телец – Ще бъдете успешни в много отношения, ако не си губите времето напразно. Днес може да имате проблеми с енергията и способността да се концентрирате. Физическото ви състояние може да ви подведе и самочувствието ви ще претърпи лек спад.

Близнаци – Днес може да се изненадате от откритието, че чарът ви работи по-малко от обикновено, а всичките ваши добри намерения носят много скромни резултати. Звездите ви съветват да не планирате сега важни срещи.



Рак – Трудностите никак не ви плашат, а пречките няма да ви накарат да изоставите плановете си. Интуицията ще ви подскаже, как да успеете в много неща. Така ще намерите най-краткия път към целта. Не губете време за дреболии.

Лъв – Днес ще бъде трудно да отделите емоцията, страха или безпокойството от вашата обективна преценка, затова по-добре е да не правите никакви заключения. Може да изглеждате малко измъчени, особено ако срещнете пречки при изпълнение на плановете.

Дева –Няма да останете безразлични към проблемите на другите и ще дадете своята подкрепа. Бъдете внимателни във финансовите въпроси и операции. Не бързайте да купувате, не сключвайте съмнителни сделки.



Везни – Ще ви бъде трудно да се концентрирате върху текущите дела, тъй като постоянно ще има разни фактори да ви отвличат вниманието от задачите. Ако успеете да проявите повече старание и упоритост, тогава успехът ви е гарантиран.

Скорпион – През деня е по-добре да се избягват всякакви спорове и участие в разгорещени дискусии. Разбирателството с околните през това време може да бъде трудно, а разногласията лесно могат да се появяват.

Стрелец – Денят може да протече необичайно. Определено няма да ви е скучно: ще имате възможност да направите нещо съвсем интересно. Неподходящо за нови запознанства. Възможно е да попаднете във вихъра на скандал.



Козирог – Днес не бързайте в нищо. Денят ще се окаже добър, само ако се захванете с добре обмислените действия: не поемайте всичко и не вземайте решения под влияние на мимолетни емоции и поради импулсивност.

Водолей – Луната ви прави всички по-взискателни, като също така създава усещане за напрежение във вашите взаимоотношения. Трябва да бъдете доста внимателни, особено в общуването с колеги и партньори, но също така трябва да сте толерантни и непредубедени.

Риби – Днес ще трябва да се съсредоточите върху рутинните неща, решавайки практически проблеми. Не е изключено да се сблъскате с двойственото поведение на някого. В отношенията, които са от дълго време, стари психологически проблеми могат да се появят отново.


Четете още: Отворете куфара на тайните: 5 начина, по които кармата от миналите ви животи ви влияе днес