Автор
Теодор Муховски

Страх ме е, че съседката ми може да разбере, че правя секс със съпруга ѝ

Аз съм самотна жена на 25 години и работя в радио-телевизионна компания.

Месеци наред мъжете ме разочароваха, така че когато намерих малка картичка на предното стъкло на колата си, сърцето ми се разтуптя. На нея пишеше: "Здравей, сладурче. Съжалявам, че гумата ти е спукана. Ако искаш да ти помогна, позвъни ми. Твой, Карлос."

Градината на Карлос граничи с моята и аз отдавна му се възхищавам, когато работи навън със свалено горнище. Макар че винаги съм го харесвала и сме си говорили хубаво, досега се държах на разстояние, тъй като той е женен.



Но, може би наивно, приех предложението му - след всичкия лош късмет с мъжете, който бях имала, така или иначе се бях отказала. Когато се появи, той беше толкова услужлив и мил. Говорихме си с часове и той се изпусна, че имал трудности в брака.

Аз от своя страна му разказах за липсата си на любовен живот - десет срещи през последните два месеца, като всяка от тях завършваше безславно. На следващата седмица на вратата се почука и той стоеше там с бутилка вино.

Когато отворих, сърцето ми се разтуптя - никога досега не бях изпитвала подобно чувство. Той влезе и изпихме виното, а след това продължихме с чашките. И двамата знаехме какво предстои и преди да си тръгне, правихме невероятен секс на масата в трапезарията ми.



Виждахме се толкова често, колкото можехме. Исках да се срещам с него по всяко време, но знаех, че за него това е сложно. Толкова много съм привлечена от него, но също така доста се страхувам, че жена му ще дойде да почука на вратата ми, ако разбере. Обърнах се към специалист, който да ме посъветва как да продължа в тази объркана ситуация. Какво ми каза той:

Нищо чудно скоро съседката да ви потърси. Това няма да е голяма изненада. За танго са нужни двама души, но как бихте се чувствали, ако това беше вашият съпруг? Получавам стотици съобщения от хора, чиито партньори изневеряват.



Това е сърцераздирателно и болезнено, а щетите са огромни, особено ако са замесени деца. Ако връзката му не върви, той самият трябва да се справи с това. Наистина ли искате да се задоволявате с безизходна връзка без обвързване, в която не сте нищо повече от плячка? Вие със сигурност заслужавате повече.

Не сте имали късмет със запознанствата, но ще се намери някой за вас, който търси открита и честна връзка, както и вие.
Затова помислете дали искате да продължавате в този омагьосан кръг, като рано или късно магията ще се развали и жена му ще разбере какви ги вършите
.

Четете още: Съсипана съм: След 15 години брак съпругът ми иска разрешение да ми изневерява