Автор
Ева Григорова

Терминаторът разби всичките ни представи на пух и прах: Каза, че няма Рай!

Екшън легендата Арнолд Шварценегер разби всички представи на своите фенове за живот след смъртта. Той даде специално интервю пред колегата си актьор Дани Де Вито, в което сподели, че раят е „фантазия“ и че всеки, който казва обратното, „е ши*** лъжец“.

В ново интервюто Де Вито отбеляза заплахата от водна криза и попита Шварценегер: “Какво ни очаква в бъдеще?“.

Това накара бившия “Терминатор“ да се прицели в отвъдното.



“Това ми напомня за въпроса на Хауърд Стърн към мен: “Кажете ми, губернаторе, какво се случва с нас, когато умрем?“. Отвърнах “Нищо. Вие сте 6 фута под земята. Всеки, който ви каже нещо друго, е ши*** лъжец", каза Шварценегер.

Де Вито напомни на приятеля си, че всъщност няма как да знае.

“Не знаем какво се случва с душата и всички тези духовни неща, по които не съм експерт, но знам, че тялото, както го виждаме сега, никога повече няма да се върне.“

“Освен в някаква фантазия“, допълни Шварценегер. “Когато хората говорят за “Ще ги видя отново в рая“, това звучи толкова добре, но реалността е, че няма да се видим отново, след като ни няма. Това е тъжната част. Знам, че хората се чувстват добре със смъртта, но аз не.”



В момента легендарният актьор е отново под светлината на прожекторите, тъй като в сряда ще бъде излъчен документалния филм за него по Netflix, озаглавен “Арнолд“.

В него Шварценегер признава пред тогавашната си съпруга Мария Шрайвър, че синът на икономката, Джоузеф Баена, всъщност е негов. Разкритието накара двойката да се раздели през 2011 г.