Автор
Ева Григорова

Вижте порасналите дъщери на Чарлийз Терон!

Чарлийз Терон рядко споделя снимки на своите дъщери в социалните медии, но реши да направи изключение по случай рождения ден на своята майка Герда.

46-годишната актриса пусна тяхна обща снимка, на която се виждат усмихнатите Джаксън (10 г.) и Огъст (7 г.) в компанията на тяхната баба.



“Днес е рожденият ден на моята майка. Исках да споделя това с всички вас, защото всеки, който я познава, знае колко невероятно е да бъде огрян от нейните лъчи” - написа Чарлийз под поста.

“Тя наистина е животът. Смее се по-силно от всеки, когото познавам. Тя е страхотна тенисистка, голфърка, изкачва планини и се справя с трудностите. Тя е директна, честна, забавна и не се притеснява да ти каже как стоят нещата по всяко време.” - допълва актрисата.

View post on Instagram
 

В края на миналата година Чарлийз говори пред сп. Elle за това как е прекарала локдауна: “Бях заедно с хората, които обичам най-много, моите деца и моята майка. Бях напълно наясно, че това е време, което при нормални обстоятелства не бих имала за семейството си и за това наистина му се насладих” - каза тя пред изданието.

View post on Instagram
 

Преди време носителката на Оскар сподели, че е знаела, че иска да осинови деца още когато е била едва 8-годишна. Това е и причината тя да има две осиновени дъщери. Терон осиновява първо Джексън от своята родна Южна Африка през 2012 г., а три години по-късно става майка и на Огъст, която е родена в САЩ.