Жената на Илън Мъск шокира: Извънземни татуираха гърба ми (снимка)

Любимата на милиардера Илън Мъск - Граймс, втрещи последователите си в Инстаграм с последната снимка, която сподели в мрежата. На нея ексцентричната певица показа новата си татуировка, с която успя силно да заинтригува почитателите си.

По думите на канадската изпълнителка татусът, покриващ почти целия ѝ гръб, изобразява "красиви извънземни белези".

View post on Instagram
 

"Цял гръб с бяло мастило от @tweakt с помощ от извънземния компютърен мозък на @nusi_quero", гласи постът на Граймс към кадъра. "Нямам добра снимка, защото ме боли прекалено много и трябва да спя, кожата ще бъде зачервена за няколко седмици, но ще имам красиви извънземни белези", хвали се тя.

Впечатлени от фантастичната мастилена рисунка, почитатели на певицата я заляха с дъжд от възторжени коментари. Певицата Princess Nokia пък нарече странното изображение "откачено".

View post on Instagram
 

Граймс, която има син от партньора си Илон Мъск, преди това е казвала, че би искала да се премести на Марс, след като навърши 50 години, за да помогне за създаването на човешка колония там.

На въпрос "предпочита ли да отиде на Марс, или да качи съзнанието си в "облака", зададен на Граймс през февруари миналата година за The Face, алтернативната певица отговори така:

"Това са основните неща, които се опитвам да направя. Предполагам, че бих искала да кача съзнанието си и тогава, когато това е технологично възможно, да накарам то да заживее в някакъв хуманоиден съд, който може да говори и да се движи свободно - и тогава това тяло да може да отиде до Марс и други планети с моето съзнание в него", отговори тогава Граймс.

Самият Мъск по-рано разкри плановете си да изпрати на Марс 1 мнл. души до 2050 г. Тогава канадско-американския инженер, изобретател и бизнес магнат обяви, че ще изстрелва по три ракети "Старшип" ежедневно, създавайки в същото време "много работни места".

View post on Instagram
 

Припомняме, че Мъск и Граймс първото си дете и седмото за милиардера в началото на май миналата година. Тогава звездната двойка изуми света с избора за име на сина си. Момченцето бе кръстено с провокативното название X Æ A-12. Щастливата майка обясни името като комбинацията от символи, наподобяваща математическа формула, включваща модел на самолет и любима песен. Малко по-късно родителите прекръстиха сина си на X Æ A-Xii. Въпреки че промяната бе незначителна, тя успя да отговори на изискванията на щата Калифорния за издаване на карта за социално осигуряване.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха, колко е секси! Салма Хайек си татуира гърдите (снимка)