Жените в живота на Филип Плейн и ще издържи ли модният гуру още дълго с новата си половинка

От известно време насам модният гуру Филип Плейн демонстрира с гордост любовната си връзка с най-новата си изгора - италианката Лучия Бартоли. Въпреки че мнозина се обзалагаха, че тя е поредната еднодневка в леглото на Плейн, оказа се, че двамата са неразделни вече близо половин година.

Напук на масовите прогнози той дори започна да се появява по-честно на публични събития в нейната компания и дори я запозна със семейството си. Двамата даже посрещнаха Великден тази година в бащиния дом на Филип в Мюнхен заедно с най-близките му хора - майка му и сестрите му. 42-годишният дизайнер сам сподели кадри от специалния празник.

View post on Instagram
 


Нещо повече, съвсем наскоро Плейн категорично засвидетелства силните си чувства към Лучия пред своите 2.1 милиона последователи в социалната мрежа. 42-годишният дизайнер публикува в Инстаграм провокативна снимка, на която държи чаровната си половинка в ръце, а самата тя е обгърнала кръста му с краката си. Това, което прави кадъра още по-предизвикателен, е тоалетът на Бартали. Красавицата е облечена в жълто дантелено бельо, съставено от секси сутиен и бикини.

"Нямах намерение да се влюбвам" (I DIDNT MEAN TO FALL IN LOVE), пише любимецът на милиони жени по света, признавайки, че намеренията му са ударили на камък в лицето на нежната Лучия, пленила сърцето му най-неочаквано.

View post on Instagram
 


По-наблюдателните фенове обаче не пропуснаха да отбележат находката си, а именно бижуто, красящо безименния ѝ пръст на дясната ѝ ръка - там, където по традиция на Запад се носи годежния пръстен.

Откритието предизвика множество коментари от рода на: "Сватба по време на карантина", "Най-накрая ще има церемония и бебе" и "Честито, страхотна двойка сте".

За първи път Плейн представи пред германските медии Лучия през декември, 2019 г. Оттогава насам двамата са неразделни. На въпрос каква е тяхната рецепта за щастие, тогава тя отговори, че се опитват да прекарват повече време заедно. Филип пък призна, че се старае да ѝ прави изненади при всеки удобен случай.

Въпреки това някои наблюдатели все още не вярват, че Филип Плейн може да се е сбогувал с имиджа си на плейбой толкова лесно. Таблоидите, които често пишат за него, са категорични, че Лучия няма да се задържи още дълго време при него.

View post on Instagram
 


Истината е, че дизайнерът сменя сериозните си гаджета поне веднъж годишно, а за несериозните… там бройката далеч не е толкова ясна.

Припомняме, че след раздялата си с румънската хубавица Андреа Сасу, която се задържа най-дълго с Плейн и за която се твърдеше, че му е годеница, палавият модист изживя бурна, но кратка любовна авантюра с еротичния модел Морган Осман.

View post on Instagram
 


Близо година след като с Морган не спираха да се вричат във вечна вярност и Плейн дори ѝ подари годежен пръстен, двамата сложиха край на връзката си.

След това друга еротична звезда - Джъстина Градек, разтуптя сърцето на германския Казанова.

View post on Instagram
 


Сред спряганите за негови любовници се оказаха дори и имена, добре познати на родната ни аудитория, като това на Николета Лозанова и Моника Валериева.

Жената, която безспорно винаги ще остане в живота му, а може би и всърцето му, несъмнено е моделът Фернанда Ригон, от която има 7-годишен син.

View post on Instagram
 


Майката на детето му е модел. Фернанда среща Филип още преди да стане известен, запознават се в Милано. Новината, че е бременна, се приема с радост от Филип.

Едва два месеца след появата на малкия Ромео обаче те се разделят. Като родител Филип е наясно, че едно бебе има нужда преди всичко от майка. Въпреки разбирането, което проявява, Фернанда поставя бариера между него и малчугана.

View post on Instagram
 


Дали Лучия е поредната доза сладко изкушение, което скоро ще омръзне на най-желания ерген, или е жената, която ще доведе Плейн пред сватбения олтар, предстои да разберем.

Четете още: Филип Плейн заведе гаджето си при майка си, ето как реагира тя