10-годишната Мария Арагон стана интернет сензация, откакто миналата седмица качи свой видеоклип в мрежата, в който изпълнява новия сингъл на Гага.

Изпълнение в сайта за видеосподеляне YouTube на най-новата песен на Лейди Гага Born This Way даде шанс на 10-годишно талантливо момиче от Канада да пее заедно със суперзвездата на една сцена, пише vesti.bg

10-годишната Мария Арагон, която е от филипински произход, стана интернет сензация, откакто миналата седмица качи свой видеоклип в мрежата, в който изпълнява новия сингъл на Гага.

Досега този клип е бил изгледан над 14 млн. пъти. В него Мария пее и свири на пиано.



Изпълнението трогнало до сълзи популярната певица, която останала толкова впечатлена от таланта на Арагон, че изпратила линк към видеоклипа на всичките си последователи в "Туитър".

Гага се свързала с малката Мария на живо в радиоефира на 19 февруари, когато момичето давало интервю в сутрешното шоу и сега се очаква двете да направят специално дуетно изпълнение на предстоящия концерт на певицата в Торонто следващата седмица.

В последните дни малкото момиче доби голяма популярност и по телевизията, след като от шоуто на Елън ДеДженерис я покани като свой специален гост.






Екипът разбрал за таланта на детето и интересът, който Гага проявява към нея и се свързал с близките й.

За поканата първо научила по-голямата сестра на Мария - Лингър. Така момичето се качило на самолета от Канада и дошло в Калифорния.

В студиото тя обяснява, че пее от съвсем малка. Решила да изпълни песента на Гага, защото откривала смисъл в нея, а именно, че човек трябва да бъде себе си, защото Господ го е създал такъв.