Автор
Woman.bg

Ан Хатауей вдигна годежно парти в кафе-книжарница

Холивудската звезда Ан Хатауей организира скромно годежно парти заедно с годеника си Адам Шулман, съобщават американските медии.

Звездата от "Дяволът носи Прада" събрала 125 гости в кафе-книжарница Хаузинг Уъркс в Манхатън в събота. Средствата от партито за кафенето, в което работят само доброволци, ще бъдат предоставени на организацията Хаузинг Уъркс, която е "ангажирана с прекратяването на двойната криза, свързана със СПИН-а и бездомничеството".



На партито присъствали семействата на Хатауей и на Шулман, както и техни приятели, но не и известни личности. Ан и Адам имат връзка от 2008 г. и обявиха годежа си през ноември м. г. Преди време актрисата заяви, че годеникът й напълно объркал плановете й като сама жена. "Адам напълно съсипа плана ми. Аз исках малко време, в което да бъда сама, но в крайна сметка се влюбих като глупачка!", разкри звездата.

Хатауей скоро ще се появи на големия екран във филма "Черният рицар: Възраждане" в ролята на Жената котка и ще партнира на Крисчън Бейл, който отново ще се превъплъти в образа на Батман. Тя ще изиграе и ролята на Фантин в предстоящата филмова адаптация на романа "Клетниците", припомня БГНЕС.

ВИДЕО: