"Кралицата на соула" Арета Франклин обяви своя годеж. Така тя се присъедини към други известни звезди, като фронтменът на "Аеросмит" Стивън Тайлър баскетболната звезда ЛеБрон Джеймс, които обявиха намерението си да се оженят по време на новогодишните празници.

69-годишната певица и нейният приятел Уилям "Уили" Уилкерсън се надяват да сключат брак по-късно тази година на плажа в Маями. Празничното събитие ще бъде отпразнувано на борда на яхта, потвърди говорителка на Франклин."Обмисляме да го направим през юни или юли и ...аз не съм бременна", пошегува се прочутата певица, която вече има зад гърба си два брака. Носителката на "Грами" претърпя тежка операция през декември 2010 г. Медиите даже разпространиха информацията, че е болна от рак. Арета направи официално изявление, в което заяви, че всичко е наред и продължи да концертира през миналата година.

Миналата седмица стана известно, че и рокаджията Стивън Тайлър е на път да мине под венчило за трети път. Дългогодишната партньорка на Тайлър Ерин Брейди била забелязана да носи годежен пръстен, което засили слуховете, че фронтменът на "Аеросмит" й е предложил брак по време на коледните празници. Двамата са заедно от 2006 г.

ЛеБрон Джеймс също е предложил брак на своята дългогодишна приятелка Савана Бринсън, съобщава БГНЕС.