Автор
Woman.bg

Арестуваха зомби копието на Анджелина Джоли

Иранското копие на Анджелина Джоли - Сахар Табар бе арестувана за богохулство и подбуждане към насилие, съобщи BBC, позовавайки се на новинарската агенция Tasnim. Табар е задържана от властите, след като потребители в Инстаграм са подали жалби срещу нея.

View post on Instagram
 

Срещу зомби копието на бившата половинка на Брад Пит са повдигнати и обвинения в незаконно придобиване на имущество, нарушаване на дрескода на страната и насърчаване на младите хора към корупция.

Припомняме ви, че през 2017 г. иранката се превърна в Инстаграм звезда заради необичайната си външност. 22-годишната Табар привлече вниманието на световните медии с постовете и видеата си в социалните мрежи, в които, според потребителите, прилича на зомби версия на Анджелина Джоли и на анимационната героиня от "Булката труп". Сахар си направила 50 пластични операции.

View post on Instagram
 

За да завърши трансформацията си докрай, момичето се подложило и на зверска диета. В момента Сахар тежи едва 40 килограма. „Дори не съм се замисляла, че съм като Джоли. Не исках да се превърна и в анимационната героиня от „Булката труп“. Сега виждам, че си приличаме. Но аз се вдъхновявам сама от себе си.

View post on Instagram
 

Всеки път, когато публикувам снимка в социалните мрежи, гримирам лицето си необикновено. Това е начин да изразя себе си и за мен е вид изкуство. Външният ми вид е нещо като арт проект,“ сподели преди време Сахар в интервю, цитирано от „Дейли мейл.“

View post on Instagram