Музикалният шоубизнес отново потъна в скръб, а една от най-страдащите звезди в момента е нежната Ариана Гранде. В петък вечер бившата ѝ половинка рапърът Мак Милър бе открит мъртъв.

Изпълнителят си отиде от този свят само на 26 г., вероятно заради пристрастеността си към наркотиците, предполагаемата причина за кончината му е свръхдоза. Само няколко часа, след като безжизненото тяло на Милър беше намерено в дома му, няколко големи имена в музиката като Снууп Дог, Ед Шийрън и Дрейк споделиха тъгата си от новината в социалните мрежи и му отдадоха почит. През уикенда шоубизнесът потъна в скърб, но едно лице се въздържа от коментар или каквато и да било друга реакция, а именно Ариана Гранде.



Връзката на рапъра с гласовитата красавица продължи около две години и до днес Гранде не отрича, че не е спряла да обича Милър, въпреки трудните им моменти. Двойката се раздели през май тази година, а веднага след това Ариана започна връзка с комика Пийт Дейвидсън, за когото вече е сгодена.

Много разгневени фенове коментираха в социалните мрежи, че певицата е виновна за ранната смърт на Мак, тъй като тя го била накарала да затъне в наркотичната си зависимост. Други пък я защитиха, защото е известно, че рапърът е взимал забранени вещества, много преди да започне да се среща с нея. А и когато си име в шоубизнеса, не е трудно да се запалиш по наркотиците. Самият той коментира връзката на Ариана с новия ѝ любим в интервю наскоро:

„Бях влюбен в един човек. Прекарахме заедно две години. Минахме през хубави и лоши периоди, през стрес и какво ли още не. Но всичко това приключи и двамата продължихме напред. Просто е.“

View post on Instagram
 


Вчера Ариана прекрати мълчанието си по повод смъртта на бившия си приятел и сподели негова снимка в Инстаграм. Вероятно от времената, когато все още са били щастливо влюбени. Певицата не добави описание към кадъра, но той вече е събрал над 10 милиона харесвания. Тя реши да уважи миналото си с мълчалив, но показателен жест.

Почивай в мир, Мак Милър!

Четете още: Вижте Къщата на "ВИП Брадър" (Снимки)