Автор
Ева Григорова

Бебе напазарува с кредитната карта на майка си за $1700!

Малкият Аянаш Кумар от Ню Джърси е само на година и 10 месеца, но вече знае как да борави с телефон и дори да пазарува с кредитна карта. Малчуганът взел телефона на майка си и успял да поръча и закупи обзавеждане за семейството на стойност 1700 долара!

Родителите дори и не подозирали за покупките на детето, докато в дома им не започнали да пристигат огромни кашони, които в един момент дори нямало къде да съхраняват.

„Бяхме много изненадани. Никога не сме мислели, че той може да напазарува толкова много неща. Постоянно получаваме пратки, които дори няма къде да държим. Днес очакваме още два пакета“, сподели бащата Прамод Кумар пред Фокс нюз. Той уточни, че синът му е напазарувал доста столове, някои от които много тежки.

Истината е, че семейството наистина имало нужда от столове, но примерно от 2 до 4 стола, а не от 12, колкото купило детето.

Майката отбелязва, че видяла много късно имейла, с който се потвърждава покупката.

Бащата споделя, че се надява да успее да върне част от поръчките, но пък възнамерява и да за запази някои от тях, тъй като са му хубав спомен. Той е щастлив, че в тези времена на пандемия случката е успяла да зарадва много хора.