Автор
Woman.bg

Брад Пит проговори за тъмната страна на Холивуд

Брад Пит направи шокиращи признания и успя отново да привлече внимание към себе си. Този път актьорът говори откровено за филмовата индустрия в Холивуд.

„Вие си мислите, че Холивуд иска да прави филми? Това е просто страничен продукт - всичко е за пари, власт и контрол”, казва Пит и не спира само до тук.

„Същите хора, които управляват Холивуд, управляват Америка и по-голямата част от света и не ги е грижа за филмите. Чували сте за илюминатите, нали? Тайните общества, политиците, банкерите и медиите са тези, които управляват педофилските кръгове, същите управляват и света, а всичко започва от Холивуд. Децата искат да се снимат във филми, или по-правилно е да се каже, че родителите искат да видят децата си във филмите и ще направят всичко, за да ги направят известни”, откровен е актьорът.

Пит е на мнение, че прекалено амбициозните родители могат да навредят на децата си, без дори да осъзнаят това и да си дадат сметка за реалните опасности. "Срещали ли сте някога майки на дете актьор? Те са наистина луди".

"Хиляди деца се явяват на кастинг за главна роля, и може би около сто от тях се представят добре. И тогава се появява някоя нахална мама, която би направила всичко за ролята. След това детето попада при някакъв тип, който управлява телевизионната мрежа. Тя разпространява филма и вложителят печели много пари, когато стане хит. Човекът от телевизията никога не би казал нещо лошо за филма, защото вложителят знае какво е направил той с това малко дете. Това са задкулисни игри с деца, които са като разменна монета”, споделя още звездата.

Четете още: Неочакван обрат: Анджелина си иска Брад Пит отново