Даяна хванала Чарлз и Камила на калъп в мазе по време на парти

Лейди Даяна спипала съпруга си - принц Чарлз, и Камила усамотени в мазе по време на парти.

Шокираната Даяна застанала срещу Камила и ѝ отправила предупреждение от 12 думи. Това твърди бивш офицер от кралската защита, пише Daily Mirror.

View post on Instagram
 


Даяна и престолонаследникът на британския трон си казват "Да" на приказна сватба в катедралата "Сейнт Пол" на 29 юли 1981 г. От брака им се раждат принцовете Уилям и Хари. По-късно обаче кралството е разтресено от мълвата, че Чарлз изневерява системно на съпругата си с Камила Паркър Боулс - бивша приятелка, с която е излизал през 70-те години.

View post on Instagram
 

По думите на бившия офицер от кралската защита Кен Уорф именно това провокирало Даяна да сподели през сълзи в интервюто си за "Панорама" следното: "Е, бяхме трима в този брак, така че беше малко пренаселено".

Кен Уорф, който бил част от екипа по сигурността на Даяна в продължение на шест години, разказва за момента, в който кралските особи разбират, че краят на брака им е близо.

View post on Instagram
 


В интервю пред Ранвир Сингх по ITV от 2 август той си спомня как Даяна и Чарлз присъствали на парти, организирано от сестрата на Камила. На празненството присъствала и самата Камила.

Уорф споделя още как той и други са били изненадани от факта, че Даяна отишла на сбирката, тъй като сред гостите било пълно с хора - близки на Камила и Чарлз.

View post on Instagram
 

"Даяна не познаваше повечето присъстващи на партито, нито пък имаше някакви особени приятелства с когото и да било от поканените. Ето защо, когато пристигнахме там, за нас беше абсолютна изненада. Скоро след това, след около час чух да викат името ми, бях някъде в кухнята. И излязох и видях Даяна, която каза: "Трябва да дойдеш с мен, не мога да намеря съпруга си, нито Камила", разказва Уорф.

"Не можех да ѝ откажа, тя изглеждаше силно разтревожена и в крайна сметка открихме принца и Камила, които се бяха усамотили на диван в мазето и си говореха", допълва бившият офицер.

Тогава с голяма доза увереност Даяна просто отишла при двамата и се обърнала към Камила с думите: "Моля те, не се дръж с мен като с идиот. Знам какво става", на което Камила ѝ отговорила: "Знаеш ли, имаш две прекрасни момчета".

Даяна отвърнала: "Е, това е невероятен момент за мен и със сигурност и за тях. Това показа, че краят е близо".

View post on Instagram
 

Описанието на Уорф на въпросната случка е част от историите, разказани от него в книгата Diana Remembering the Princess, която скоро излиза на книжния пазар по повод 25-ата годишнина от смъртта на Даяна.

Четете още: Животът на Меган Маркъл в снимки - вижте нашата галерия!