Автор
Woman.bg

Деми Ловато пребори наркотиците и намери любовта (снимки)

Деми Ловато, която бе на косъм от смъртта това лято, успя да пребори наркотичната си зависимост и вече води щастлив и нормален живот. Доказателство за това са последните снимки, които изтекоха в мрежата. На тях певицата изглежда влюбена и щастлива в компанията на дизайнера Хенри Леви. Двамата се държат за ръка в известен суши ресторант в Бевърли Хилс.

Припомняме ви, че до съвсем скоро Деми бе в клиника, където се възстановяваше от ударната свръхдоза хероин, която можеше да отнеме живота ѝ. Ловато остана в болничното завдение още няколко седмици, след като бе спасена, за да се пребори с фаталната си страст към опиатите. Очевидно звездата вече е чиста и готова да продължи живота си, засмяна и щастливо влюбена.

Хенри също е имал проблеми с наркотиците и е минал през същата борба като Деми. Той неведнъж е бил в клиника, като първото му посещение било едва на 15 г.

Съвсем наскоро майката на Ловато коментира зависимостта на дъщеря си и какво е състоянието ѝ в момента:

"Никога няма да забравя деня, в който научих, че дъщеря ми е взела свръхдоза. Дори и сега, като говоря за това, ми е трудно и започвам да треперя. Бях шокирана. Не знаех какво да кажа. Никога не съм предполагала, че това може да се случи някога на някое от децата ми. Мисля, че единствената причина, заради която тя е жива днес, са милионите почитатели, които не спираха да се молят за нея, и лекарите, които се погрижиха за нея. Сега тя е щастлива и е добре. В момента се бори със зависимостта си и ще получи помощта, от която се нуждае. Това ме окуражава и ме кара да мисля позитивно за нейното бъдеще и бъдещето на цялото ни семейство.", сподели тя.

Четете още: Ник Кейв за призраците и най-тежката загуба в живота си