Лично послание е изпратил американският президент Доналд Тръмп до скандалната силиконка Анита Мейзер, която след излежаване на присъда за убийство на мъжа си Николай се завърна окончателно в CAЩ.

Българката с американски паспорт е голяма почитателка на републиканеца Тръмп, който на 3 ноември ще мери сили за втори мандат като държавен глава с конкурента си от Демократическата партия Джо Байдьн. Именно предстоящият вот е повод за личното обръщение на американския президент към Мейзер.

View post on Instagram
 

„Скъпа Анита, благодаря за подкрепата! Заедно ние ще направим отново Америка велика“, пише на картичката, адресирана лично до Мейзер. На нея е портретът на широко усмихнатия американски президент.

View post on Instagram
 

Предизборните материали от този тип се изготвят и разпращат до гласоподавателите в САЩ от огромна пиарска армия, която стои зад кампанията. Но въпреки това избирателите се чувстват поласкани от вниманието, още повече, когато в посланията има лично и поименно обръщение към тях. За вниманието на Тръмп Мейзер сама се похвали в социалната мрежа, пише „България Днес“.

„Днес получих нещо, което е изключително ценно за мен - този портрет лично подписан за мен от най-великия американски президент Доналд Тръмп за всички времена. Обичам този човек отдавна и съм много щастлива и горда да съм негова фенка и го обожавам като президент на най великата държава Америка. Благодаря на Господ, че съм стигнала и аз до тук и да живея на същата земя и континент с този уникален човек. Молете се всички по света той да спечели, иначе сме погубени като човешки същества, независимо къде живеем, в коя държава“, написа Мейзер в мрежата.