Дължи ли Денди 50 бона на болницата, в която е приет след тежкия побой?

Лекарите от болница „Света Анна“ в София продължават да се борят за живота на Любомир Милчев-Денди, но засега все още индикации за подобряване на състоянието му.

Припомняме, че известният светски хроникьор и писател бе приет в болницата на 18 февруари в особено тежко състояние вследствие на тежък побой.

Малко по-късно, по информация на лекарите, стана ясно, че се е наложило незабавно да му бъдат извършени две черепно-мозъчни операции.

Преди ден из медийното пространство бе разпространена новината, че Денди от години не си внасял здравните осигуровки. А това означава, че болничният престой и мозъчните операции, на които бе подложен, трябва да бъдат заплатени.

В писанията дори бе посочена и сумата, за която светският лъв трябвало да се бръкне, за да си плати лечението. До момента тя надхвърляла 50 000 лева и продължавала да расте с всеки ден.

Във връзка с въпросните публиказии днес от лечебното заведение уточниха, че информацията, че Денди дължал на УМБАЛ "Св. Анна" сподобна сума, не е вярна, отбелязват от HotNews.bg.

Още по-малко пък някой от болницата е искал такива пари от роднините му, допълват от "Света Анна".

Четете още: Мария Бакалова участва в хорър филм с гаджето на Ким Кардашиян