Елтън Джон с благотворителен концерт в борбата с коронавируса

Елтън Джон организира невероятен звезден концерт в тежки времена на изолация. Иновативното шоу ще включва едни от най-големите имена в поп музиката от миналото до днес. Участие в него ще вземат Алиша Кийс, Били Айлиш, Backstreet Boys, Марая Кери и много други, а водещ ще е самият Елтън Джон.

Всеки от изпълнителите ще се включи от дома си, като използва личната си камера и собственото си музикално оборудване. Концертът ще бъде излъчен на живо в неделя в телевизионния ефир. Иновативният подход е наложен заради строгите мерки за сигурност с оглед на предотвратяване заразата от коронавирус.



В рамките на цял час редица любими изпълнители ще радват феновете си на живо, а целта е зрителите не само да получат емоционална подкрепа и радост, но и да бъдат събрани средства в помощ на лекарите и медицинските сестри, които се борят на първа линия срещу коронавируса. Средствата ще бъдат дарени на тези, които рискуват собствения си живот, за да спасят чуждия.

Шоуто ще носи името iHeart Living Room Concert for America, а зрителите ще бъдат призовани да помогнат с дарение, което могат да сторят и от дома си.

View post on Instagram
 


Изкуството ще спаси света!

Четете още: Синди Крофорд показа как да се обличаш за работа по време на изолация