Синди Крофорд показа как да се обличаш за работа по време на изолация

Пандемията с коронавирус, която бушува по целия свят и вече отне хиляди животи, промени живота на всички ни. Масови събития бяха отменени, а офисите преминаха на домашен режим.

Работата от вкъщи обаче не е причина да зарежете грижата си за външния вид, тъй като видео чатът определено може да ви изненада във всеки един момент. Дори и да не се стига до такъв, психолози са категорични, че спазването на дрес-кода влива особена енергия у служителя вкъщи и влияе благотворно на работния процес.


Страстен привърженик на горния съвет е и Синди Крофорд, която също като много хора по света е принудена да работи от дома си.

Преди броени дни модната икона сподели кадър на профила си в Инстаграм, на който демонстрира как трябва да се обличаме, дори и да сме на режим "хоумофис".

На кадъра топмоделът е в ефектен тоалет, съставен от тъмни дънки, риза в пастелен кремав нюанс и обувки на висок ток в същия цвят.

View post on Instagram
 

"Надявам се всички да са здрави и спокойни. Важно е да приемем всичко това сериозно, за да не допуснем хората, които са в риск и чието здраве е по-уязвимо, да се разболеят", сподели Синди Крофорд към кадъра.

Четете още: Home office - новият начин да работиш по време на пандемия