Ето кога е погребението на Денис Теофиков и причината за самоубийството му

27 октомври 2021 | 17:00
23655
14
снимки: Instagram
14

Изминаха едва няколко дни от внезапната смърт на певеца Денис Теофиков, но вече фактите около самоубийството му са известни. Известно е и кога близките и колегите му ще се сбогуват с него. 

Поклонението ще се състои този петък в 12 ч. в новия парцел на Централни софийски гробища. Новината бе съобщена от Роксана, която е сред близките приятели на семейството му. Тя публикува некролога му, като отправи прощални думи към младия певец:

„Той порасна пред очите ми докато с баща му правехме музика.Той беше едно прекрасно, възпитано ,благодарно и талантливо дете ,което всеки път ме посрещаше с прегръдка и с добре дошла како. Никой не умира истински, докато има живи, които го помнят ,а твоята детска усмивка няма да забравя никога момчето ми."

Подобно на много други музиканти от попфолк жанра, тя потвърди, че Денис е бил изключително възпитано и добро момче с големи мечти. Но очевидно те са му стрували твърде скъпо и той не е успял да се пребори с жестокостта в музикалните среди. Или поне това е причината за самоубийството му, според негови близки. Семейството на певеца все още не коментира шокиращото му решение да сложи край на живота си, но в медиите се появяват все повече изказвания от хора, които работят в сферата на попфолка, в подкрепа на твърдението, че Денис е бил обект на тормоз от страна на продуцента си Николай Пашев и озвучителя си DJ Цеци Лудата Глава. Дали наистина двамата редовно са потискали Теофиков и са му налагали забрани, не бихме могли да потвърдим, тъй като източниците остават анонимни.

 

Но фактите, които се тиражират в медиите, са повече от притеснителни. Според тях Денис не е разполагал с никаква свобода, дори не е имал право да пее чужди песни, особено по участия, независимо дали той е бил съгласен. Феновете му редовно са ставали свидетели на жестоки скандали между него и Цеци Лудата Глава, ако той е пожелаел да се съобрази с почитателите си и да изпее песен, която не е негова. Дори и когато сядал в заведение и е бил помолен да пее, той отказвал, защото продуцентът му е наложил забрана и ако не се съобрази с нея, го очакват солени глоби и скандали. След едно от последните си участия, Денис бил толкова сринат психически, че е избягал от заведението, след което е изключил телефона си. Прибрал се чак на следващия ден, но без да даде обяснение къде е бил. 

Според негови колеги Николай Пашев налагал сурови условия и ограничения на всички изпълнители, с които е работел. Дори не позволявал на никого да доближава изпълнителите му, включително и на певци от други компании. Той определял с кого да общуват, а вече няколко от звездите му са прекратили отношенията си с него след люти разправии. Включително и синът на Тони Стораро, Емрах, който е броил близо 20 бона, за да прекрати договора си с Пашев. Денис обаче не разполагал с подобни финансови възможности и се е налагало да търпи тормоза от страна на продуцента си чак до смъртта си. 

След самоубийството на Теофиков се разрази още един скандал. В мрежата се появиха скандални кадри от смъртта му, но СЕМ бързо взе мерки срещу погазването паметта на младия певец. 

„Смущаващо е бруталното погазване на хуманността и етичните норми в журналистиката, както и откритата демонстрация на бездушие към паметта му и страданието на близките“, гласи част от изявлението.

Припомняме ви, че в мрежата циркулираше видео, заснето малко след полета на Денис от седмия етаж. СЕМ сезира компетентния орган в държавата, отговарящ за разпространението в онлайн платформите и предстои да бъдат приети административни мерки.

Четете още: Това е сериозно: Състоянието на Сашка Васева се е влошило. Има нужда от помощ!


Още по темата

Коментари

14 Ванката
  02 ноември 2021 | 14:47 отговор
 

Нека почива в мир.

 
13 Oktomvri
  30 октомври 2021 | 21:13 отговор
 

Be6e kadaren 4ovek. bg dage

 
12 Проститутка не се обича
  30 октомври 2021 | 13:42 отговор
 

Много е лошо да си влюбен в курва и проститутка. Това е голямо напрежение да се чудиш дали този в който си влюбен да не се праска някъде зад сцената за стотинки. А на теб да обеснява колко те обича. Проститутката е виновна

 
11 Проститутка не се обича
  30 октомври 2021 | 13:21 отговор
 

Много е лошо да си влюбен в курва и проститутка. Това е голямо напрежение да се чудиш дали този в който си влюбен да не се праска някъде зад сцената за стотинки. А на теб да обеснява колко те обича. Проститутката е виновна

 
10 Красимира
  29 октомври 2021 | 22:22 отговор
 

Дени е много млад и няма никакви грехове Душата му е много добра и чиста, и за това тя ще отиде в РАЯ! Но това е много дълга тема.Почивай в мир Ангелче Дени!!!

 
9 Пепи
  28 октомври 2021 | 16:57 отговор
 

Безсрамници.

 
8 zavas akoe Trogiran Turcin za men ne e kak nevi sram da pihete takiva nehta sletkato momceto pocina
  28 октомври 2021 | 16:16 отговор
 

 
7 zavas akoe Trogiran Turcin za men ne e kak nevi sram da pihete takiva nehta sletkato momceto pocina
  28 октомври 2021 | 16:16 отговор
 

 
6 Българин
  28 октомври 2021 | 12:00 отговор
 

Айде стига ни занимавате с този дрогиран турчин има много поголе. И трагедии вследствие Заболява е и др а не че си се чуди за коя дрога да си похарчи парите а има хора нямат пари и за хляб така че стига вече

 
 
29 октомври 2021 | 03:59

Българите не ргават само тугци неве сгаммм

5
  28 октомври 2021 | 01:20 отговор
 

50 % си турчин разучи добре родословието си

 

Добави Коментар

Най-четени