Фики Стораро: Чувството да държиш рожбата си е уникално

29 ноември 2021 | 16:55
727
0
Снимка: Булфото
0

Фики Стораро понякога иска да е мачо, а не добра и чувствителна душа. Това сподели самият той при гостуването си при Петя Дикова през уикенда. Любимият на хиляди българи музикант призна, че външния вид лъже и въпреки респектиращата си физика, той е добър и раним човек. 26-годишният изпълнител говори с умиление за семейството и децата си. Наскоро той стана за втори път баща, този път на момиченце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

„Утеха намирам в любовта и времето прекарано с близките си. По-хубаво нещо от децата няма“, каза  музикантът. По думите му чувството да държиш рожбата си е уникално и неописуемо.

Родителите му и до ден днешен продължават да му правят забележки, призна Фики Стораро. „Добре е обаче да се вслушваме в думите им, да оценяваме нашите родители, докато са тук плътно до нас“, каза певецът.

А на въпрос каква е формулата, за да бъде толкова харесван, Фики Стораро отговори, че това е така, защото е скромен човек и винаги се раздава за уважаемата публика. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

В момента изпълнителят работи върху нов албум, който ще бъде съчетание от различни стилове в музиката и ще съдържа поп-рок, джаз и песни с етно мотиви. 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени