Глория и дъщеря ѝ направиха щедро дарение за възрастни хора

Глория и дъщеря ѝ Симона Загорова доказаха, че освен талант и красота, притежават и доброта. Двете дами се присъединиха към звездите, които подават ръка на нуждаещите се по време на кризата, предизвикана от COVID-19 и дадоха своето участие в благотворителна инициатива.

Самата Глория сподели снимки от момента на дарението в Инстаграм. На тях се вижда как тя и дъщеря ѝ са с черни маски и очила, тъй като това е част от задължителните мерки за сигурност. Гласовитите дами са напазарували щедро продукти и лекарства от първа необходимост и ги даряват на дом за възрастни хора в София. Глория подчертава, че това е тяхна лична инициатива и завършва публикацията с думите: "Защото ДОБРОТО ДНЕС, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ТИХО, НАПРОТИВ !!!" Певиците призовават феновете си да последват примера им, като помогнат, с каквото могат на хората в нужда и на възрастните, които са особено уязвими в този момент.

View post on Instagram
 

Междувременно, от активността в социалните мрежи на Глория и Симона става ясно, че и двете възприемат изолацията като предизвикателство, но въпреки това не нарушават мерките за сигурност. Те дори са се сдобили с нов член на семейството, а именно малко кученце, което са кръстили Рамона и което внася цвят и радост в дните им под карантина.

View post on Instagram
 

Четете още: Пинк разказа за ужасите, които е преживяла след заразата си с коронавируса