Автор
Мария Николова

Голяма загуба за Шиниъд О'Конър: Синът й се самоуби на 17 години

17-годишният син на Шиниъд О‘Конър си отиде без време от този свят. Предполага се, че Шейн О‘Конър, който бе в неизвестност от 6 януари, сам е сложил край на живота си. Певицата, която в миналото неведнъж е споделяла, че има тежки психологически проблеми и дори мисли за самоубийство, съобщи новината за смъртта на детето си с пост в Туитър.

Моят красив син, Невиим Неста Али Шейн О'Конър, истинската светлина на моя живот, реши днес да сложи край на земната си борба и сега е с Бог. Да почива в мир и никой да не следва примера му. Моето момче. Обичам те толкова много. Почивай в мир", написа изпълнителката на Nothing Compares 2U.

Ирландската певица отдаде почит на сина си, като му посвети "Ride Natty Ride" на Боб Марли в Twitter.

„Това е за моя Шейн. Светлината на живота ми. Лъчът на моята душа. Моето синеоко бебе. Ти винаги ще бъдеш моята светлина. Винаги ще бъдем заедно. Никаква граница не може да ни раздели", казва О'Конър.

По-рано днес стана ясно, че певицата обвинява ирландските власти и държавната агенция за закрила на детето за смъртта на Шейн. Тя пусна няколко поста в Туитър за отказа на институцията да поеме отговорност, като дори написа, че синът й се е научил да връзва примката, с която се е обесил, в психиатричната клиника, където се е лекувал.