Автор
Woman.bg

Хиляди закриха сезона в Слънчев бряг с грандиозно Bedroom шоу

Bedroom beach изпрати емоционално Лято 2019. Уикендът на 6 и 7 септември събра хиляди хора, които своеобразно се сбогуваха с морския бряг. Зад пулта, на най-изискания морски клуб застанаха: Dj Mascota; Dimo BG; Dj Gorro; D-trax, а вокалните умения на Vera Russo и Mc P допълваха по безупречен начин парти атмосферата.

Социалните мрежи бяха взривени от хиляди снимки с атрактивните момичета от балета на клуба, а близо 20 артисти сътвориха мащабен пърформанс, който изкушаваше със своята страст и съблазън.



През изминалите 3 месеца, Bedroom beach се доказа като единственият клуб в България с програма на световно ниво. Изявите на Mahmut Orhan, Crazibiza, Liva K и Consoul Trainin са красноречиво доказателство за това.


Лято 2019 ще бъде запомнено и с ексклузивните спектакли на двете най-големи български звезди – Лили Иванова и Васил Найденов. Само в рамките на месец те изнесоха своите бутикови шоу програми на сцената на клуба. Успоредно с това Bedroom beach е мястото, на което класиката среща младостта. Най-актуалните родни рапъри 100 Кила, Ъпсурт, Криско, Павел и Венци Венц, Тита бяха само част от еуфоричните парти вечери на морския бряг.



Bedroom beach благодари на всички свои клиенти, партньори и приятели за спомените, усмивките и изгревите, за атмосферата и преживяванията, за емоциите и красивите моменти и ще ги очаква отново през 2020 г. в Слънчев бряг.



Изисканите спектакли от музика, артисти и светлинни ефекти продължават на 26 септември в София, когато врати ще отвори реновираният Bedroom premium club! Легендарният клуб е претърпял истинска метаморфоза, за да задоволи и най-изтънчения вкус.

Четете още: Хип-хоп звезди окупират Bedroom beach