Автор
Woman.bg

Името на кралското бебе: Трогателен жест към Даяна

Откакто дворецът Кенсингтън разпространи новината за появата на бебето на Меган и Хари, букмейкъри се впуснаха в яростна надпревара и луди залози за неговото име.

Феновете на британската монархия не спят, а разпалено залагат какво ще бъде името на новороденото бебе Съсекс, както всички свикнаха да го наричат.


В списъка на най-спряганите имена на кралския наследник на Меган и Маркъл – Артър, Александър, Албърт, Джеймс и Оливър, се нареди още едно име, този път, според коментаторите, още по-специално и с по-дълбока сантиментална стойност.

Вълната в негова подкрепа все повече нараства, като към момента надминава 42% от всички залози. Става дума за моминското име на лейди Ди – Спенсър, пише Sun.

Ако Хари и Меган спрат избора си на името Спенсър, това ще бъде трогателен жест и знак на изключителна почит към покойната майка на принц Хари – принцеса Даяна.

"Изненадващо е, че традиционни имена като Александър и Джеймс продължават да бъдат сред фаворитите, като се имат предвид спекулациите, че херцозите на Съсекс ще заложат на нещо по-необичайно, споделя говорителят на букмейкърската къща Oddschecker - Джордж Елек.

Ето защо името Спенсър изглежда доста вероятна версия за бъдещо названия на кралския син.


Припомняме, че от двореца Кенсигтън обещаха, че Меган и Хари официално ще обявят името на своя наследник два дни след неговото раждане. А това означава, че краят на залозите ще е днес. Да видим кой ще познае...

Четете още: Защо не видяхме снимки на бебето на Меган и Хари?