Автор
Ева Григорова

Как сестрата на английския крал Чарлз Трети изуми света

Новините около кралското семейство постоянно изумяват света. Членовете на фамилията все пак поднасят и приятни изненади.

Принцеса Ан е сестра на новокоронясания Чарлз Трети. Тя продължава да пътува без охрана, да си носи сама багажа и да използва обикновена торба. Кралската особа се появи по шокиращ начин на нюйоркското летище „Кенеди“. Тя пристигна там, за да хване обикновен редовен полет, след като прекара една седмица в Голямата ябълка без да привлича особено внимание.

View post on Instagram
 


72-годишната принцеса, която е дъщеря на покойната кралица Елизабет II и сестра на настоящия крал на Великобритания Чарлз III, беше забелязана да носи две от своите чанти, докато минава през летището. Тя прекара доста забързана седмица и присъства на 4 събития само за един ден. Оказва се, че тя е първата британска кралска особа, посетила Щатите откакто принц Хари и Меган Маркъл се изнесоха да живеят в Калифорния през 2020 г.

На летището принцесата беше облечена в практичен черен костюм с панталони и сако, пише „Дейли Мейл“.

View post on Instagram
 


Принцеса Ан наследи едно от любимите бижута на своята покойна майка. Малко след смъртта на Елизабет Втора, тя се появи с една от любимите перлени огърлици на кралицата – на събитие в Ню Йорк. Тя има сантиментално значение и за двете.

Въпросният аксесоар се състои от три реда перли. Те имат сантиментална стойност за монарха. Приживе тя го получава от своя баща – Джордж VI, дядото на Ан. Специалната огърлица напомня за близките отношения, които Елизабет Втора е имала с баща си, починал през 1952 г. Днес нейната дъщеря, само няколко седмици след погребението ѝ, отдава почит именно с аксесоара.

Четете още: Принц Уилям "не може напълно да прости" на принц Хари за "голямото неуважение" към кралското семейство