Автор
Весела Георгиева

Какво гласят страховитите предсказания на Ванга за следващата 2023-та година

Баба Ванга е родена през 1911 г., а истинското ѝ име е Вангелия Пандева Гущерова. На 12-годишна възраст тя губи зрението си след странна, внезапна буря, при която е грабната от силния вятър. Откриват я, затрупана с камъни и пръст в една нива.

Отива си от този свят през 1996 г. на 85-годишна възраст, но нейните предсказания продължават да живеят и да бъдат разказвани и припомняни.

View post on Instagram
 

Казват, че Ванга оставя няколко наистина притеснителни предсказания за предстоящата 2023-та година, пише yearly-horoscope.org. Предвид всичко случило се и случващо се обаче, може би е време да се замислим...

Голяма страна ще проведе тестове с биологични оръжия върху хора

Твърди се, че Ванга е предрекла, че през 2023 лекарите ще проведат експерименти с хора, които ще доведат до смъртта на стотици, дори хиляди. Хората ще бъдат инжектирани с вируси, които ще причинят различни болести.

Слънчево цунами ще удари Земята

То ще засегне сериозно магнитното поле на планетата, ще унищожи комуникационните сателити и ще има наистина ужасни последствия и ефекти върху хората. Слънчевите бури се появяват, когато енергия се освободи от слънцето, изпращайки електрически заряди, магнитни полета и радиация, насочени към Земята. Някои отделни предупреждения от футуролози описват подобни събития като момента, в който ще бъдем хвърлени обратно в „тъмните векове“.

View post on Instagram
 

Земята преминава в петото измерение, извънземни ни атакуват

По време на извънземната инвазия, Земята ще остане без електричество за три дни и три нощи, ще настъпи пълен мрак, нито Луната, нито звездите ще огряват небето. А след това ще преминем в петото измерение...

Ядрена експлозия над Азия

Неочаквана авария в електроцентрала ще доведе до масивна експлозия. Токсичните облаци ще се разпрострат над части от Азия и най-вече над Китай, предизвиквайки смърт и здравословни проблеми в цял свят.